Το Red Notice επίσημα στην κορυφή του Netflix – Κοιτάζει πλέον μέχρι και το Avengers: Endgame

Είναι η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών στη streaming πλατφόρμα
29 Νοεμβρίου 2021 09:16
Το Red Notice επίσημα στην κορυφή του Netflix – Κοιτάζει πλέον μέχρι και το Avengers: Endgame

Σύμφωνα με τα νέα στατιστικά που μοιράστηκε το Netflix, το Red Notice δίχως υπερβολή σαρώνει παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη Νο.1 ταινία σε 93 χώρες. Από τις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι την Ουρουγουάη, από την Ισπανία μέχρι τη Σουηδία, από το Ισραήλ μέχρι την Ινδονησία, οι συνδρομητές της υπηρεσίας αφιέρωσαν 129,100,000 ώρες παρακολουθώντας το Red Notice μόνο την εβδομάδα της 15ης Νοεμβρίου.

Συνολικά, η τηλεθέαση της ταινίας ανέρχεται σε 277.9 εκατομμύρια ώρες ή 31,702 ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα, ο Dwayne Johnson άφησε να εννοηθεί πως πλέον μιλάμε για την πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών στο Netflix, ξεπερνώντας το ρεκόρ του Bird Box από το 2018. Για την ιστορία, το thriller με τη Sandra Bullock είχε σημειώσει τηλεθέαση 282 εκατομμύριων ωρών στις πρώτες του 28 ημέρες στην πλατφόρμα. Μέχρι στιγμής το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τον ισχυρισμό του The Rock, αλλά πιθανότατα θα έχουμε νεότερα σύντομα.

Το αξιοσημείωτο, βέβαια, είναι πως το Red Notice κοιτά κατάματα και το Avengers: Endgame, το οποίο κατέχει πολλαπλά ασύλληπτα ρεκόρ στη βιομηχανία. Συγκεκριμένα, τα στατιστικά που δημοσίευσε το Netflix αντιστοιχούν σε υψηλότερη τηλεθέαση μέσα στις δύο πρώτες του εβδομάδες, σε σύγκριση με το blockbuster μεγαθήριο της Marvel.

Βέβαια, το αν θα καταφέρει να ξεπεράσει το Endgame συνολικά είναι αμφίβολο. Κάνοντας τα μαθηματικά, η super hero ταινία έχει πουλήσει επίσημα περίπου 349 εκατομμύρια εισιτήρια και διαρκεί 182 λεπτά. Αυτό αντιστοιχεί σε πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες, μόνο στους κινηματογράφους.


Για την ιστορία, το Red Notice έκανε το ντεμπούτο του στο Netflix στις 12 Νοεμβρίου και πρόκειται για περιπέτεια που ενώνει τους Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds. Συγκεκριμένα, αφορά μια παράτολμη ληστεία που φέρνει κοντά τον κορυφαίο πράκτορα του FBI (Johnson), με δύο αντίπαλους εγκληματίες (Gadot και Reynolds).