James Bond: Η αναζήτηση για τον επόμενο 007 ξεκίνησε αλλά σε πολύ πρώιμα στάδια

Ποιος λέτε να είναι ο διάδοχος του Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο
26 Νοεμβρίου 2021 09:14
James Bond: Η αναζήτηση για τον επόμενο 007 ξεκίνησε αλλά σε πολύ πρώιμα στάδια

Η εμπορική επιτυχία του No Time To Die σφραγίστηκε στο φινάλε με πάνω από $735 εκ. δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως, κάνοντάς την 4η πιο επιτυχημένη ταινία του box office για το 2020-21 πίσω από το Fast & Furious 9 ($721 εκ.). Ο Daniel Craig υποκλίθηκε στο κοινό και τους fans του James Bond στο κύκνειο άσμα του και πλέον ο ρόλος παραμένει κενός για να τον διαδεχθεί κάποιος άλλος. 

Ποιος θα είναι ο νέος Πράκτορας 007;

Φαίνεται πως οι συζητήσεις στο στούντιο της MGM έχουν ξεκινήσει ήδη για το ποιος θα τον διαδεχθεί. Σε μια συνέντευξη η παραγωγός Pamela Abdy έδωσε μια πληροφορία σχετικά με το θέμα της διαδοχής:

Είναι ακόμη ρευστό. Είχαμε κάποιες πολύ πρώιμες προκαταρκτικές συζητήσεις με την Barbara Broccoli και τον Michael Wilson αλλά θέλαμε πρώτα ο Daniel να πει το δικό του αντίο. 

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται πολύ νωρίς το γεγονός πως ήδη αναζητούν τον επόμενο Bond όμως μια τέτοια διαδικασία είναι διόλου απλή. 

Όποιος θα τον διαδεχθεί έχει μια πολύ μεγάλη παρακαταθήκη για να ανταποκριθεί και η δουλειά του θα είναι μάλλον ακόμα πιο δύσκολη από όταν ανέλαβε ο Craig. 

Τα στοιχήματα πάντως για τον επικρατέστερο ηθοποιό που θα είναι ο επόμενος James Bond δίνουν και παίρνουν. Ακούστηκαν οι Tom Hardy, Cillian Murphy, Rege Jean Page, ακόμα και οι Henry Cavill και Tom Holland, ενώ την δική τους υποψηφιότητα έβαλαν οι αμερικανοκαναδοί Ryan Reynolds και Dwayne Johnson