Star Wars: O Adam Driver ψήνεται να επιστρέψει ως Kylo Ren μόνο εάν έχει και σπουδαίο σκηνοθέτη

Έχει υψηλά στάνταρ ο Driver και μιλάει ανοιχτά για ενδεχόμενη επιστροφή του
25 Νοεμβρίου 2021 19:43
Star Wars: O Adam Driver ψήνεται να επιστρέψει ως Kylo Ren μόνο εάν έχει και σπουδαίο σκηνοθέτη

Μετά τις τελευταίες δηλώσεις της Kathleen Kennedy, προέδρου της Lucasfilm, σχετικά με την επιστροφή των χαρακτήρων της sequel τριλογίας των Star Wars, άρχισαν και οι σχετικές ερωτήσεις στους αστέρες, που τους υποδήθηκαν.

Ο πρώτος που απάντησε σε σχετική ερώτηση είναι ο Adam Driver, που έπαιξε τον Kylo Ren, σε μια ερμηνεία που μένει ως μια από τις αρτιότερες που έχουμε δει στο σύμπαν του George Lucas. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο UNILAD, ο 38χρονος ηθοποιός είπε πως "δεν είναι καθόλου ενάντια" σε μια επιστροφή ως Kylo Ren (ή Ben Solo). 

Ωστόσο θέτει έναν όρο για να ασχοληθεί ξανά και αυτός είναι πως "του αρέσει να δουλεύει με σπουδαίους δημιουργούς" με ό,τι αυτό συνεπάγεται:

Όχι, δεν είμαι εντελώς ενάντια σε μια επιστροφή. Προσωπικά, είναι ένα μέσο που κυριαρχείται από τους δημιουργούς, οπότε το μόνο που θέλω είναι να εργάζομαι με σπουδαίους σκηνοθέτες. Οποιοδήποτε και να είναι το μέγεθος (της ταινίας) ποτέ δεν ήταν το ενδιαφέρον πράγμα για εμένα, μέχρι ένα σημείο. Πάντα ακολουθώ κόσμο που με ενδιαφέρει να συνεργαστώ αντί για το εάν θα μου ταιριάζει ο ρόλος. Όχι, σίγουρα δεν είναι αντιπαθητική η ιδέα. 

Ακόμα όμως τα σχέδια για το κινηματογραφικό μέλλον των Star Wars παραμένουν ένα επτασφράγιστο μυστικό, ενώ πρόσφατα ακυρώθηκε και το Rogue Squadron της Patty Jenkins.