Στα νέα TV Spots του Spider-Man: No Way Home ο Doc Ock αναφέρεται στον Tobey Maguire

Ένα σωρό trailers για να δείτε από το πολυαναμενόμενο sequel
25 Νοεμβρίου 2021 13:27
Στα νέα TV Spots του Spider-Man: No Way Home ο Doc Ock αναφέρεται στον Tobey Maguire

Με την marketing μηχανή των Marvel Studios και Sony Pictures να έχει πάρει για τα καλά φωτιά, άρχισαν να κυκλοφορούν δεξιά και αριστέρα διάφορα TV Spots για το Spider-Man: No Way Home

Μέσα σε αυτά τα μικρά trailers περιέχονται σκηνές που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα και προσφέρουν κάποιες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή. 

Σε ένα από αυτά ο Doctor Strange του Benedict Cumberbatch φαίνεται να έχει φυλακίσει τον Doc Ock του Alfred Molina και να τον ρωτάει "εάν γνωρίζει τον Peter Parker που είναι ο Spider-Man". Αυτός του απαντά "ναι" και μπροστά στον δικό μας Peter Parker του Tom Holland, τον ρωτάει ξανά "είναι αυτός;" με τον Doc να του λέει εμφατικά "Όχι!". Ουσιαστικά αυτή η ατάκα αποτελεί μια έμμεση αναφορά στον Spider-Man του Tobey Maguire τον οποίο ο Doc Ock αναγνωρίζει ως τον δικό του Spidey. 

Δείτε τα νέα trailers του No Way Home

Όσο κι αν οι δύο αρχαιότεροι Spider-Men έχουν αρνηθεί πολλάκις την συμμετοχή τους στην ταινία, υπάρχουν τόσα leaks πλέον που δύσκολα μπορεί να τους πιστέψει κανείς. 

Ο Andrew Garfield πρόσφατα δήλωσε πως κουράστηκε να απαντάει στο εάν θα εμφανιστεί στο "No Way Home", αλλά δεν τον πιστεύουμε. 

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου του 2021.