Η Scarlett Johansson ετοιμάζει ένα άκρως απόρρητο project με τη Marvel – Δε σχετίζεται με το Black Widow

Τι ετοιμάζει η διάσημη ηθοποιός;
23 Νοεμβρίου 2021 11:07
Η Scarlett Johansson ετοιμάζει ένα άκρως απόρρητο project με τη Marvel – Δε σχετίζεται με το Black Widow

Παρά τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με την Scarlett Johansson και την Disney, σχετικά με το Black Widow, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται ότι ετοιμάζει ακόμη μία ταινία στο MCU.

Σύμφωνα με μια είδηση που ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας, η πρωταγωνίστρια του MCU φαίνεται πως ετοιμάζει ένα άκρως απόρρητο project με την Marvel. Αυτό είπε τουλάχιστον το αφεντικό των Marvel Studios, Kevin Feige, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, όπου η Johansson έλαβε ένα βραβείο. Μάλιστα, ο Feige επισήμανε ότι αυτό το project δε σχετίζεται με το Black Widow και ότι η Johansson θα βρίσκεται στην παραγωγή.

Μεταξύ άλλων ο Feige δήλωσε:

Η Scarlett έχει δώσει το ταλέντο της στο σύμπαν της Marvel για περισσότερο από μία δεκαετία. Έχει επιλεχθεί να παίξει ένα βασικό ρόλο σε όλο αυτό, όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευγνώμων. Η συνεργασία μαζί της ήταν πραγματικά αξέχαστη.

Η Scarlett Johansson είχε κάνει αγωγή πριν μερικούς μήνες στην Disney κερδίζοντας έτσι $40 εκατομμύρια, με την ίδια να δηλώνει χαρούμενη που έλυσε τις διαφορές της με την Disney. Μάλιστα ο ίδιος ο Kevin Feige είχε γίνει έξαλλος για το πως η εταιρία αντιμετώπισε τη διάσημη ηθοποιό και πρωταγωνίστρια του MCU.

Τί είναι αυτό το απόρρητο project που ετοιμάζει η Johansson; Ότι κι αν είναι αυτό, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.