American Refugee: Το νέο θρίλερ της Blumhouse έχει αγωνία, ίντριγκες και αναρχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται τον Δεκέμβριο στο Epix
22 Νοεμβρίου 2021 15:05
American Refugee: Το νέο θρίλερ της Blumhouse έχει αγωνία, ίντριγκες και αναρχία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσφατα η Blumhouse και η Epix έδωσαν τα χέρια για να παράγουν οκτώ standalone ταινίες τρόμου που θα κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στην εν λόγω υπηρεσία. Τώρα, δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το “American Refugee”, το οποίο αποτελεί μέρος της συμφωνίας και θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο.

Σε σκηνοθεσία του Ali LeRoi, το American Refugee θέλει να μας διηγηθεί την ιστορία μιας οικογένειας που ψάχνει ένα νέο σπίτι, ενώ η αμερικανική οικονομία είναι υπό κατάρρευση. Έτσι οι Greg και Helen Taylor (Derek Luke και Erika Alexander) πρέπει να προστατεύσουν την οικογένειά τους από την αναρχία του έξω κόσμου, ύστερα από έναν στρατιωτικό νόμο που έχει βγει. Ως έσχατη λύση, η οικογένεια θα βρει σπίτι στο καταφύγιο ενός ανθρώπου, στο οποίο επιζούν μόνο όσοι αποδεικνύονται χρήσιμοι.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Sam Trammell (True Blood, The Fault in our Stars), Peyton Jackson (Nobody’s Fool), Zamani Wilder (Sacred Lies), Jessi Case (Mother’s Day) και Vince Mattis (Halloween).

Το American Refugee θα κάνει πρεμιέρα στο Epix στις 10 Δεκεμβρίου. Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας μέσα από τον player που ακολουθεί.