Resident Evil: Welcome to Raccoon City | Ο Chris παίζει το παιχνίδι και λέει πληροφορίες για την ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Chris παίζει με τον Chris…
22 Νοεμβρίου 2021 13:07
Resident Evil: Welcome to Raccoon City | Ο Chris παίζει το παιχνίδι και λέει πληροφορίες για την ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Είμαστε μια ανάσα μακριά από τη μεγάλη πρεμιέρα του Resident Evil: Welcome to Raccoon City και η Sony Pictures συνεχίζει να μας «βομβαρδίζει» με νέα βίντεο. Συγκεκριμένα, η Sony έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ακόμη ένα βίντεο από την ταινία, αλλά αυτή τη φορά δεν πρόκειται για κάποιο trailer, ούτε για κάποια παρουσίαση χαρακτήρα, όπως μας έχει συνηθίσει.

Αυτή τη φορά βλέπουμε τον Robbie Amell, που υποδύεται τον Chris Redfield στην ταινία, να κάθεται αναπαυτικά στον καναπέ του και να παίζει στο PS5 το remake του Resident Evil, καθώς και του Resident Evil 2. Έτσι, κατά τη διάρκεια του βίντεο εκείνος αναφέρεται σε μερικά πλάνα-σκηνικά των παιχνιδιών, τα οποία υπάρχουν ακριβώς τα ίδια και μέσα στην ταινία. Φαίνεται να έχει δίκιο όμως και όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, ίσως το “Welcome to Raccoon City” να είναι η απόλυτη Resident Evil ταινία, που ζητούσαν οι fans εδώ και καιρό.

Η πλοκή του Resident Evil: Welcome to Raccoon City

H Raccoon City ήταν το σπίτι του φαρμακευτικού κολοσσού “Umbrella Corporations” και τώρα, είναι μια πεθαμένη πόλη. Η απομάκρυνση της εταιρίας άφησε την πόλη στα αζήτητα και ένα μεγάλο κακό να παρασκευάζεται «κάτω από την επιφάνεια». Όταν αυτό το κακό θα έρθει στην επιφάνεια, μια ομάδα επιζώντων θα πρέπει να συνεργαστεί για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την Umbrella και να καταφέρει να επιζήσει τη νύχτα.

Η Kaya Scodelario θα υποδυθεί την Claire Redfield, ενώ ο Avan Jogia τον Leon S. Kennedy. Ωστόσο, η υπόλοιπη ομάδα των S.T.A.R.S. αποτελείται από τους: Tom Hopper ως Albert Wesker, Chad Rook ως Richard Aiken, Hannah John-Kamen, Marina Mazepa ως Lisa Trevor, Donal Logue ως Chief Brian Irons και Lily Gao ως Ada Wong.

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου.