Far Cry ταινία: Μάλλον "ψήνεται" με τον λατρεμένο ψυχάκια Vaas πρωταγωνιστή

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Michael Mando
19 Νοεμβρίου 2021 08:37
Far Cry ταινία: Μάλλον "ψήνεται" με τον λατρεμένο ψυχάκια Vaas πρωταγωνιστή

Η Ubisoft δραστηριοποιείται υπέρ του δέοντος στο χώρο του θεάματος τα τελευταία χρόνια με μεγάλες συνεργασίες με το Netflix για διάφορες animated σειρές, αλλά και την ταινία The Division με πρωταγωνιστές τους Jake Gyllenhaal και Jessica Chastain, για όσους δε θυμούνται. 

Μια νέα είδηση από το ίδιο μέτωπο έρχεται δια στόματος Michael Mando ή όπως τον ξέρετε οι περισσότεροι ως "Vaas" από το Far Cry 3 και το πρόσφατο Insanity DLC του Far Cry 6. 

Μιλώντας στο GamingBible είπε πως θέλει να υποδυθεί τον εμβληματικό χαρακτήρα σε live action μορφή, φτάνοντας σε σημείο να αναφέρει πως μοιράστηκε "αρκετές ενδιαφέρουσες ιδέες" που είχε στο κεφάλι του με διάφορους σεναριογράφους. Ένας από τους ενδιαφερόμενους ήταν ο Greg Russo του πρόσφατου Mortal Kombat.

Αποκάλυψε πως "υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον" από πολλά μέτωπα για αυτή την ιδέα και πως "εάν οι fans το ζητήσουν" τότε η ταινία θα κάνει ένα βήμα πιο κοντά στο να μπει στην παραγωγή. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

Το σκεφτόμουν αυτό για κάμποσο καιρό. Μίλησα και με τη Ubisoft στην Ιταλία πριν από μερικά χρόνια. Ήπιαμε ένα καφέ και μοιράστηκα μαζί τους μερικές ιδέες που είχα για μια ταινία. Και είχα κάποιες πολύ καλές ιδέες τις οποίες συζήτησα με τον Greg Russo ο οποίος πραγματικά ενδιαφέρεται για τον Vaas ως χαρακτήρα αλλά και για μια ταινία του. 

Μίλησα με μερικούς σεναριογράφους από το Breaking Bad και το Better Call Saul σχετικά με αυτό και υπήρχε ενδιαφέρον και από εκεί. Ενδιαφέρονται παραγωγοί και από το Λος Άντζελες. Θαρρώ πως εάν οι fans πραγματικά το ζητήσουν, τότε πιστεύω πως θα πρέπει να τους το δώσουμε σωστά; Νομίζω είμαι πολύ κοντά αλλά ας δούμε πως θα τα πάει. 

Το origin story του Vaas τον γοητεύει

Ο Καναδός ηθοποιός ανέφερε πως έμαθε πολλά πλάι στους Vince Gilligan και Peter Gould των Breaking Bad/ Better Call Saul, αποκαλώντας τους "δασκάλους". Μάλιστα εξέφρασε πως τον γοητεύει η ιδέα ενός origin story του Vaas και πώς κατέληξε να γίνει ο χαρακτήρας που γνωρίσαμε στο Far Cry 3

Σαν ένα ενδιαφέρον fact, ο συμπρωταγωνιστής του εδώ και χρόνια στο Better Call Saul, ο Giancarlo Esposito, έγινε ο δεύτερος ηθοποιός που εισέρχεται στο franchise του Far Cry, διότι στο Far Cry 6 υποδύθηκε τον μεγάλο κακό, Anton Castillo.