Χάρι Πότερ: Radcliffe, Watson και Grint θα κάνουν ένα ονειρεμένο reunion στο Χόγκουαρτς

Σαν αυτό που έκαναν "Τα Φιλαράκια" και πάλι στο HBO Max
17 Νοεμβρίου 2021 09:41
Χάρι Πότερ: Radcliffe, Watson και Grint θα κάνουν ένα ονειρεμένο reunion στο Χόγκουαρτς

Σαν σήμερα κυκλοφορεί το "Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος" ξεκινώντας ένα franchise που έμελλε να σημαδέψει το σινεμά όσο λίγα και να μαγέψει μικρούς και μεγάλους, δημιουργώντας μια fanbase που συγκρίνεται με αυτή του Star Wars. Ανήμερα της κυκλοφορίας του η Warner Bros. επιφύλασσε μια ανακοίνωση που θα χαροποιήσει τους fans του Harry Potter

Οι Χάρι, Ερμιόνη και Ρον, κατά κόσμον γνωστοί ως Ντάνιελ Ράντκλιφ, Έμμα Γουάτσον και Ρούπερτ Γκριντ θα κάνουν ένα επικό reunion, μαζί με τον Chris Columbus, σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας. Πρόκειται για ένα σπέσιαλ σόου όπως έκαναν "Τα Φιλαράκια" πέρυσι και θα ονομάζεται Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, το οποίο θα προβληθεί στην υπηρεσία HBO Max ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2022. 

Η εκπομπή θα περιλαμβάνει εκ βαθέων συνεντεύξεις με το cast σχετικά με το making of των ταινιών και θα αναπολήσουν τις καλύτερες στιγμές τους από το πλατό. Οι περισσότεροι βασικοί ηθοποιοί των 8 ταινιών του Χάρι Πότερ θα συμμετέχουν στο reunion σόου, όπως οι: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, και Ian Hart

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts teaser trailer

Απούσα η J.K. Rowling από το reunion

H επανένωση του cast συμπέφτει με την 20η επέτειο της πρεμιέρας του franchise στους κινηματογράφους που βασίστηκε στην ομώνυμη υπέρεπιτυχημένη σειρά βιβλίων της J.K. Rowling. H δημιουργός του σύμπαντος αυτού θα λείπει από το reunion σόου, ενώ το όνομά της δεν αναφέρθηκε καν στο δελτίο Τύπου της Warner Bros. Η διάσημη συγγραφέας τον τελευταίο καιρό έχει μπει στο στόχαστρο των social media σχετικά με σχόλια που έχει κάνει και αφορούν διάφορα κοινωνικά ευαίσθητα θέματα.  

Η πρεμιέρα της εορταστικής εκπομπής "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" θα γίνει την Πρωτοχρονιά του 2022 αποκλειστικά στο HBO Max.