Η Gal Gadot το απόλαυσε και ψήνεται για το sequel του Red Notice

Της άρεσε η συνεργασία με Dwayne Johnson και Ryan Reynolds
15 Νοεμβρίου 2021 12:39
Η Gal Gadot το απόλαυσε και ψήνεται για το sequel του Red Notice

Το Red Notice έκανε πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους, ενώ λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 12 Νοεμβρίου έκανε πρεμιέρα και μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Η ταινία με το εκπληκτικό cast των Gal Gadot, Dwayne Johnson και Ryan Reynolds έχει ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία και όπως όλα δείχνουν, η Gadot ψήνεται για ένα sequel.

Αυτό τουλάχιστον είπε όπως μάθαμε μέσα από το Today, στο οποίο μίλησε για την ταινία του Netflix. Η ίδια εξέφρασε την επιθυμία της να επιστρέψει στο ρόλο της Bishop, αφού η συνεργασία με τους Reynolds και Johnson ήταν άψογη. Έτσι, όταν ερωτήθηκε αν θα ήθελε να βγει ένα sequel είπε “Ελπίζω πως ναι”. Πάντως, δεν είπε καν αν έχει πέσει στο τραπέζι κάποια συζήτηση για το sequel ή αν μίλησε με τους συμπρωταγωνιστές της.

Αγαπώ αυτούς τους τύπους και θα ήθελα να μου δοθεί ξανά η ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους.

Η σύνοψη του Red Notice:

"Ο Κόκκινος Συναγερμός της Ίντερπολ είναι μια παγκόσμια ειδοποίηση για την αναζήτηση και τη σύλληψη των μεγαλύτερων καταζητούμενων του κόσμου. Όταν όμως μια παράτολμη ληστεία φέρνει κοντά τον κορυφαίο πράκτορα του FBI (Τζόνσον) με δύο αντίπαλους εγκληματίες (Γκαντότ και Ρέινολντς), κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί."

Το αν θα πάρει τελικά το πράσινο φως το sequel είναι σίγουρα στο χέρι του Netflix. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.