Expendables 4: Ο Jason Statham μοιράζει ήδη πόνο στο χολιγουντιανό πλατό της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα
09 Νοεμβρίου 2021 17:55
Expendables 4: Ο Jason Statham μοιράζει ήδη πόνο στο χολιγουντιανό πλατό της Θεσσαλονίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τη Δευτέρα έχουν ξεκινήσει εντατικά τα γυρίσματα του The Expendables 4 (Οι Αναλώσιμοι 4) και πλέον ο αέρας του Χόλιγουντ φυσάει πιο δυνατά από ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Τα τεράστια πλατό με τις blue screens και τα κουφάρια πλοίων έχουν στηθεί σε ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη και ήδη βλέπουμε τα πρώτα δείγματα χάρη στο Instagram του Jason Statham. 

Στην πόλη βρίσκονται επίσης, οι υπόλοιποι μεγάλοι αστέρες της ταινίας δηλαδή οι Andy Garcia, 50 Cent, Dolph Lundgren και η Megan Fox που πρόλαβε να πεταχτεί μάλιστα στη Σαντορίνη το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τα γυρίσματα λέγεται πως θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες. 

Ο νέος βασικός πρωταγωνιστής των Αναλώσιμων -αφού ο Sylvester Stallone παραδίδει επίσημα τα ηνία σε αυτόν στο νέο κεφάλαιο- δημοσίευσε ένα πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα, όπου υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Scott Waugh, θα τον δείτε να μοιράζει...πόνο όπως μόνο αυτός μπορεί. Μπορεί στο βίντεο να μην αναφέρει την τοποθεσία των γυρισμάτων όμως αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως προέρχεται από το πλατό της Θεσσαλονίκης. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham)

Όπως αναφέρει το ThessToday.gr για τις ανάγκες της ταινίας κατασκευάστηκε ένα αεροπλανοφόρο μήκους 100 μέτρων και πλάτους 30 μέτρων από Θεσσαλονικείς τεχνίτες. Πάνω σε αυτό (που λογικά μέρος του βλέπουμε στο παραπάνω βίντεο) ο Στέιθαμ θα επιχειρήσει μια απόδραση με μοτοσικλέτα. 

Σε αντίθεση με τα γυρίσματα του "The Enforcer" με τον Αντόνιο Μπαντέρας, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης δε θα μπορέσουν να απολαύσουν κάποια χολιγουντιανά γυρίσματα εντός της πόλης, καθώς δεν προβλέπεται να γίνουν καθόλου εξωτερικά γυρίσματα. 

Ορίστε μερικές φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις της Millenium Films που δημοσιεύει το ThessToday: 

Επιπλέον υλικό από το Expendables 4

Εδώ ο Statham ποζάρει σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες απέναντι στον Tony Jaa, γνωστό για τον ρόλο τους στις ταινίες Ong Bak και Furious 7, ο οποίος θα υποδυθεί τον κακό της ταινίας. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham)

 Παρακάτω θα δείτε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα που έγιναν στην Αγγλία με τον Statham και τον Stallone, ο οποίος ολοκλήρωσε εδώ και καιρό τις σκηνές του και ίσως να έχει μικρότερη συμμετοχή αυτή τη φορά. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham)

Κι άλλα στιγμιότυπα από τις σκηνές μεταξύ Stallone και Statham: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Statham (@jasonstatham)

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δάνεισαν εξοπλισμό και άρματα

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων επιστρατεύτηκαν και οχήματα του ελληνικού στρατού, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις παραγωγών. Είναι απαραίτητο να περιλαμβάνεται βαρύς εξοπλισμός τοπικής προέλευσης, καθώς και οχήματα και μέσα, τα οποία συνεισφέρουν στην πιστότητα του κινηματογραφικού αποτελέσματος. Εν ολίγοις στο "Αναλώσιμοι 4" θα δείτε άρματα που ίσως να συναντήσατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας.

Φωτογραφίες από το Voria.gr:

Το Expendables 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες εντός του 2022