Guardians of the Galaxy Vol. 3: Το παρεάκι των Guardians γιορτάζει το ξεκίνημα των γυρισμάτων (ΦΩΤΟ)

Ξανά σε Marvel πλατό ο James Gunn
09 Νοεμβρίου 2021 11:04
Guardians of the Galaxy Vol. 3: Το παρεάκι των Guardians γιορτάζει το ξεκίνημα των γυρισμάτων (ΦΩΤΟ)

Μετά από μια πανδημία και ένα φιάσκο με την Disney ο James Gunn επιστρέφει στα πλατό της Marvel Studios καθως τα γυρίσματα του άκρως αναμενόμενου Guardians of the Galaxy Vol. 3 ξεκίνησαν. Για να γιορτάσουν αυτό το reunion οι Guardians βγήκαν μια αναμνηστική φωτογραφία σαν παλιό καλό παρεάκι, το οποίο μάλιστα είχε δύο νέες προσθήκες. 

Πέραν των Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, και Sean Gunn, προστέθηκαν οι Will Poulter (Adam Warlock) και ο Chukwudi Iwuji από το cast του "Peacemaker", σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί λείπουν οι Bradley Cooper (Rocket) και Vin Diesel (Groot) είναι γιατί ποτέ δεν βρίσκονται στο πλατό και ηχογραφούν σε στούντιο. 

Η φωτογραφία του cast του "Guardians of the Galaxy 3"

"Ήταν ένα παράξενο, μακρύ και κατά καιρούς προκλητικό ταξίδι για να φτάσουμε μέχρι εδώ, αλλά τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο μας έκαναν αυτή τη στιγμή ακόμη πιο χαρούμενη. Επέστρεψα στο πλατό με την οικογένειά μου τους Guardians για την πρώτη μέρα των γυρισμάτων του #GotGVol3." έγραψε ο Gunn στο Twitter του. 

Επιβεβαιώθηκε ποιοι θα παίξουν στο "Holiday Special"

Επειδή ουσιαστικά το "Holiday Special' και το "Vol. 3" θα γυριστούν διαδοχικά οι Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Sean Gunn, Bradley Cooper και Vin Diesel θα επιστρέψουν στους ρόλους τους. Θα έχουν όμως μαζί τους αυτή τη φορά τον Will Poulter που πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως υποδύεται τον Adam Warlock και τον Chukwudi Iwuji, τον οποίο ο Gunn έφερε ως μεταγραφή από τα πλατό της DC και της σειράς "Peacemaker" του HBO.

Ο ρόλος του δεν κατονομάζεται από τον Gunn, ωστόσο αναφέρει στο tweet του πως "Του έδωσα τον ρόλο που κάθε μεγάλο όνομα στο Χόλιγουντ ήθελε". 

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στις αίθουσες τον Μάιο του 2023, ενώ το ειδικό εορταστικό επεισόδιο, Guardians the Galaxy: Holiday Special, θα προβληθεί μέσα από το Disney Plus τον Δεκέμβριο του 2022.