Scream: Δείτε τα νέα στιγμιότυπα από την φρικιαστική επιστροφή του Ghostface

Πρεμιέρα τον Γενάρη του 2022
09 Νοεμβρίου 2021 10:30
Scream: Δείτε τα νέα στιγμιότυπα από την φρικιαστική επιστροφή του Ghostface

Η Paramount μόλις κυκλοφόρησε φρέσκο φωτογραφικό υλικό από το “Scream” το οποίο πρόκειται να επιστρέψει τον Γενάρη του 2022. Ο “Ghostface”, έρχεται για άλλη μια φορά και θα φρικάρει κόσμο με νέα εγκλήματα και feeling που θυμίζει τις ταινίες των ‘90s.

Στις νέες εικόνες βλέπουμε την Sidney Prescott (Neve Campbell) που είναι έτοιμη να πάρει εκδίκηση από τον Ghostface, ο οποίος και αυτός δείχνει να κάνει άνω κάτω όλη την πόλη και βρίσκεται για άλλη μια φορά στον τόπο του εγκλήματος με το μαχαίρι του. Ωστόσο, το "Total Films" διέθεσε και άλλες εικόνες από το υπόλοιπο cast της ταινίας και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

Ο Kevin Williamson, ο οποίος έγραψε τις τέσσερις πρώτες ταινίες και είναι παραγωγός σε αυτήν, είχε πει στο παρελθόν ότι θα δούμε πώς η νέα ταινία συνδέει το νέο cast με τους παλαιότερους ηθοποιούς. Η Melissa Barrera αποκαλύπτει ότι η χαρακτήρας που υποδύεται, η Sam, είναι ο νέος στόχος του Ghostface, ενώ η Courteney Cox είχε δηλώσει ότι δεν μπορεί να πιστέψει πόσο «σοκαριστικά» είναι κάποια πράγματα στη νέα ταινία.

Στα μέλη του cast έχουμε επίσης τους David Arquette, Roger L. Williams, Marley Shelton, Melissa Barrera, Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, Mikey Madison, Kyle Gallner, Dylan Minnette και Sonia Ben Ammar.

Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence" και έγινε ευρέως γνωστό από την horror κωμωδία "Ready or Not".

Το Scream θα φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου του 2022.