The Power of the Dog: Ένα αδυσώπητο γουέστερν με φοβερό cast καλπάζει στο Netflix (BINTEO)

Δειτε το νέο trailer του φιλμ της βραβευμένης με Όσκαρ, Jane Campion
04 Νοεμβρίου 2021 19:54
The Power of the Dog: Ένα αδυσώπητο γουέστερν με φοβερό cast καλπάζει στο Netflix (BINTEO)

Οι σινεφίλ αναλαμπές του Netflix υπάρχουν αν και θα θέλαμε να είναι πιο συχνές. Μια από αυτές είναι το πολυαναμενόμενο γουέστερν "The Power of The Dog" που σάρωσε και εντυπωσίασε στα κινηματογραφικά φεστιβάλ που προβλήθηκε και έρχεται δια χειρός της βραβευμένης με Όσκαρ σκηνοθέτριας, Jane Campion.  

Για το σκληροτράχηλο δραματικό γουέστερν κυκλοφόρησε τώρα το νεότερο trailer που αν και λιγότερο ατμοσφαιρικό από το προηγούμενο είναι σίγουρα ελεκτρισμένο με ένταση και συναισθηματικά βαρύ, όπως θα διαπιστώσετε. 

Το πρωταγωνιστικό κουαρτέτο απαρτίζουν οι Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons και Kodi Smit-McPhee, με το στόρι να εξιστορεί το πως η σχέση δύο πλούσιων αδερφών κατακρεμνίζεται, με αποτέλεσμα μια γυναίκα και το παιδί της να πιαστούν στα πυρά αυτού του τσακωμού. 

The Power of the Dog Official Trailer

Επίσης, στο cast συμμετέχουν οι: Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll, και Adam Beach. Αξίζει να αναφέρουμε πως το soundtrack της ταινίας επιμελείται ο Jonny Greenwood (μέλος των Radiohead) και υποψήφιος για Όσκαρ για τη μουσική του The Phantom Thread

Το The Power of the Dog (στα ελληνικά "Η Εξουσία του Σκύλου") θα κάνει πρεμιέρα σε επιλεγμένους κινηματογράφους από τις 17 Νοεμβρίου και έπειτα στην υπηρεσία του Netflix τη 1η Δεκεμβρίου 2021