Wonder Woman 3: Η Gal Gadot αποκαλύπτει πως δουλεύουν στο σενάριo της ταινίας  
Αλλά δε μπορεί να πει ακόμα το πότε θα δούμε το threequel

Λίγο καιρό μετά την προβολή του Wonder Woman 1984 είχαμε μάθει πως δόθηκε το πράσινο φως για το Wonder Woman 3, αλλά έκτοτε δεν είχαμε μάθει κανένα σχετικό νέο για την παραγωγή του.
Τώρα τα νέα έρχονται από την ίδια την Diana Prince δηλαδή την Gal Gadot, η οποία στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας, Red Notice, αποκάλυψε μιλώντας στο Variety για την πρόοδο του Wonder Woman 3.
Στην ερώτηση του τι να περιμένουν οι fans από το threequel η 36χρονη σταρ είπε:
Δεν μπορώ να σας πω ακόμα, αλλά αυτόν τον καιρό δουλεύουμε πάνω στο σενάριο.
Επίσης, αστειεύτηκε λέγοντας πως εάν αποκαλύψει έστω και το παραμικρό "θα την αρπάξουν άνθρωποι από την οροφή και θα την απομακρύνουν".
Ακόμη φυσικά είναι άγνωστο το πότε αναμένουμε να δούμε στις αίθουσες το Wonder Woman 3, καθώς δεν έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, τα πράγματα δείχνουν πως το κενό αυτή τη φορά θα είναι μεγαλύτερο από ότι όταν περιμέναμε το sequel.
Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics.com σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.
Ροη ειδησεων
Που προβλήθηκε στην Αυστραλία
Ξεκινάει η μαζική διάθεση της έκδοσης 22H2
Νέες προσθήκες στο line-up καρτών γραφικών της Nvidia
Προ των πυλών η κυκλοφορία του
Διέλυσε εκ των έσω μια από τις πιο επικίνδυνες hacking ομάδες
Και η αρχή θα γίνει φέτος
Η εταιρία είναι η πρώτη που φέρνει αυτόνομη οδήγηση τρίτου επιπέδου στην Αμερική
Συνεχίζεται η έντονη διαμάχη για την εξαγορά της Activision Blizzard
Ζητώντας ένα τεράστιο ποσό
Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο