Home Sweet Home Alone: Δείτε τις σκανδαλιές του μικρού Max στο νέο trailer

Μόνος στο…σπίτι!
04 Νοεμβρίου 2021 08:51
Home Sweet Home Alone: Δείτε τις σκανδαλιές του μικρού Max στο νέο trailer

Η Disney έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο trailer για τη νέα “Μόνος στο Σπίτι” ταινία που έρχεται στα μέσα του Νοεμβρίου για να σας βάλει για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Το νέο βίντεο του Home Sweet Home Alone όπως θα ονομάζεται η ταινία, μάς δείχνει μερικές από τις σκανδαλιές που θα κάνει ο μικρός Max στους δύο ληστές που θα μπουν στο σπίτι του για να κλέψουν ένα κειμήλιο.

Η πλοκή της ταινίας:

Η οικογένεια των Mercer ετοιμάζεται να πάει διακοπές στο Tokyo, αλλά όπως καταλαβαίνετε τίποτα δε θα κυλήσει ομαλά, αφού μόλις φτάσουν θα συνειδητοποιήσουν ότι «κάτι» έχουν ξεχάσει. Φυσικά, αυτό το κάτι είναι ο Max, ένα 10χρονο αγόρι που τον υποδύεται ο Archie Yates του Jojo Rabbit, ο οποίος έμεινε μόνος στο σπίτι.

Όπως όλα δείχνουν, όμως, δε φαίνεται να τον πείραξε και τόσο, καθώς τώρα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να τρώει ανθυγιεινά. Όλα αυτά, έως ότου καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς ένα ζευγάρι θα μπουκάρει στο σπίτι για να κλέψει ένα πανάκριβο κειμήλιο.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το σενάριο υπογράψουν οι Mikey Day και Streeter Seidell του Saturday Night Live και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Dan Mazer του Who is America?.

Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki και Chris Parnell.

Το Home Sweet Home Alone θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου.