Robert Downey Jr. και Matt Damon βάζουν φωτιά στη νέα ταινία του Christopher Nolan

Είναι τα νεότερα μέλη του cast του "Oppenheimer"
02 Νοεμβρίου 2021 21:05
Robert Downey Jr. και Matt Damon βάζουν φωτιά στη νέα ταινία του Christopher Nolan

Το επόμενο επικό blockbuster φιλμ από τον Christopher Nolan λέγεται "Oppenheimer" και θα είναι η πρώτη του συνεργασία με τη Universal Pictures, μετά το διαζύγιό του με την Warner Bros. 

Μέχρι τώρα τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν αυτό του Cillian Murphy (Peaky Blinders) στο ρόλο του J. Robert Oppenheimer, δημιουργού της ατομικής βόμβας, και της Emily Blunt (A Quiet Place Part II) στο ρόλο της συζύγου του.

Τώρα με νέο του ρεπορτάζ το Deadline έρχεται να βάλει φωτιά στη νέα ταινία του Nolan καθώς αναφέρει πως τόσο ο Robert Downey Jr. όσο και ο Matt Damon βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή τους, κάτι που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η προσθήκη τους. 

Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη ταινία του "Iron Man" του MCU, μετά την εμπορική αποτυχία του "Doolittle" το 2020. Ο Damon από την πλευρά του, πρόσφατα τον είδαμε στο "Stillwater" αλλά και στο "The Last Duel" του Ridley Scott. 

Όσο για την ιστορία του Οπενχάιμερ, αποτέλεσε τον επικεφαλής του "Manhattan Project" το οποίο οδήγησε στη δημιουργία της ατομικής βόμβας, του πιο θανατηφόρου όπλου στην ιστορία της ανθρωπότητας, το οποίο έμελλε να αλλάξει το ρου της ιστορίας. Ο ίδιος κουβαλούσε σαν κατάρα αυτό το προσωνύμιο και είχε μετανιώσει που ενεπλάκει στην δημιουργία μιας τόσο καταστροφικής εφεύρεσης. 

Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο παραιτήθηκε από το πόστο του στο εργαστήριο του Λος Άλαμος και αντιστάθηκε με μένος στην βόμβα υδρογόνου (H-bomb) και σε παρόμοια όπλα, βασιζόμενος στο επιχείρημα πως τα θερμοπυρηνικά όπλα είναι μακράν πιο καταστροφικά από όσο η ανθρωπότητα έχει τη δυνατότητα να τα ελέγξει. 

Πότε αναμένεται η πρεμιέρα του;

Το Oppenheimer του Nolan αναμένεται να φτάσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου του 2023