Chris Pratt: Μετά τον Super Mario θα κάνει και τη φωνή του Garfield - Το internet γλεντάει με memes

..."Ο Chris Pratt θα παίξει τον Chris Pratt στην ταινία "Chris Pratt"
02 Νοεμβρίου 2021 11:45
Chris Pratt: Μετά τον Super Mario θα κάνει και τη φωνή του Garfield - Το internet γλεντάει με memes

Μια νέα animated ταινία με τον Garfield, το γνωστό και λατρεμένο λαίμαργο γάτο, βρίσκεται στα σκαριά από την Alcon Entertainment και τη Sony PIctures. Ωστόσο η σημαντικότερη είδηση είναι πως ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον πορτοκαλί γάτο που μισεί τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια. 

Στην παραγωγή επίσης βρίσκονται αξιόλογα ονόματα όπως ο υποψήφιος για Όσκαρ, David Reynolds του "Finding Nemo" στο σενάριο και ο Mark Dindal (Chicken Little) στη σκηνοθεσία. Το δίδυμο αυτό παλαιότερα μας χάρισε το The Emperor's New Groove της Disney. 

Για την ιστορία, ο Garfield έχει εμφανιστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη με το υβρίδιο live-action/κινουμένων σχεδίων φιλμ "Garfield" το 2004 και το sequel του, "Garfield: A Tail of Two Kitties" στις οποίες ο Bill Murray δάνειζε τη φωνή του στον πρωταγωνιστή. 

Βέβαια αυτό που όλοι πρόσεξαν είναι πως ο Pratt έγινε πρόσφατα cast και ως "Super Mario" αφού θα δανείσει τη φωνή του στην επερχόμενη animated ταινία της Illumination σε συνεργασία με τη Nintendo.

To internet γλεντάει με memes 

Φυσικά με τα απανωτά castings του Chris Pratt σε αυτούς τους λατρεμένους χαρακτήρες μικρών και μεγάλων, το internet δεν το άφησε απαρατήρητο και το τρολάρισμα δεν είχε σταματημό. Ενδεικτικά σας έχουμε μερικά από τα καλύτερα memes που έκαναν τον γύρο του Twitter.

 

Tags: