Καθυστερεί και το Indiana Jones 5 για έναν ολόκληρο χρόνο

Θα το δούμε το 2023…
19 Οκτωβρίου 2021 10:45
Καθυστερεί και το Indiana Jones 5 για έναν ολόκληρο χρόνο

Μετά την αναβολή προβολών των επερχόμενων Marvel ταινιών, η Disney ανακοίνωσε πως και το Indiana Jones 5 θα καθυστερήσει, για έναν ολόκληρο χρόνο. Συγκεκριμένα, το sequel του Indiana Jones and the Kingdom Of The Crystal Skull ήταν να κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου του 2022, αλλά όπως γνωστοποιήθηκε τελικά θα το δούμε στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Harrison Ford επιστρέφει 13 χρόνια μετά στον θρυλικό ρόλο, αλλά δυστυχώς, μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες για την πλοκή. Πριν λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση πως και ο Antonio Banderas "έκλεισε" έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο για το άκρως αναμενόμενο Indiana Jones 5 και θα συμπρωταγωνιστήσει πλάι στον Ford.

Ο James Mangold (Ford v. Ferrari, Logan) ανέλαβε τη σκηνοθεσία από τα χέρια του Steven Spielberg, ο οποίος αποχώρησε από το project. Έτσι, πλάι στον Harrison Ford θα βρίσκεται και ο ταλαντούχος Mads Mikkelsen, καθώς και η Phoebe Waller-Bridge του Fleabag. Μάλιστα, πρόσφατα ο Mikkelsen δήλωσε ότι είναι πολύ εντυπωσιασμένος με το σενάριο του Indiana Jones 5 και είναι ακριβώς αυτό που φανταζόταν.

Αντόνιο Μπαντέρας: Όσο γυρίζει τη νέα του ταινία στη Θεσσαλονίκη, έκλεισε ρόλο στο Indiana Jones 5!

Για περισσότερα σχετικά με το Indiana Jones 5 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.