The Batman: Δείτε το νέο του επικό trailer σε πραγματικό 4Κ γιατί έτσι πρέπει!

Οφθαλμόλουτρο σε 4Κ ανάλυση από την ταινία του Matt Reeves με τον Robert Pattinson
17 Οκτωβρίου 2021 21:59
The Batman: Δείτε το νέο του επικό trailer σε πραγματικό 4Κ γιατί έτσι πρέπει!

Οι DC fans -και όχι μόνο- δεν έχουν σταματήσει να βλέπουν το δεύτερο trailer του The Batman που έκανε πρεμιέρα στο χθεσινό DC FanDome 2021 event. Ήδη αποτελεί ένα από τα πιο viral trailers διότι μέσα σε περίπου 30 λεπτά κατάφερε να ξεπεράσει τα 1.2 εκατομμύρια views από το επίσημο post της ταινίας στο Twitter και μόνο, χωρίς να αναλογιστούμε τα υπόλοιπα social media και το YouTube σαφώς. 

Όλοι εξυμνούν την αισθητική όλου του trailer και το τραχύ θεοσκότεινο ύφος που έχει αποδοθεί στην ταινία χάρη στη σκηνοθεσία του Matt Reeves και την εκπληκτική φωτογραφία που επιμελήθηκε ο υποψήφιος για Όσκαρ, Greig Fraser, του οποίου η πιο πρόσφατη δουλειά είναι το απαράμιλλης ομορφιάς DUNE του Denis Villeneuve. Επειδή όμως η συμπίεση του YouTube και των υπόλοιπων social media όπου προβλήθηκε, δεν αποδίδει την ομορφιά του The Batman όπως πρέπει, ο Matt Reeves κανόνισε για όλους εμάς. 

Όπως είχε κάνει στην περίπτωση του πρώτου trailer έτσι και τώρα το ανέβασε στο Vimeo σε ατόφια 4Κ ποιότητα με υψηλό bitrate που -για να μη σας κουράζουμε με τα τεχνικά- μας δίνει την καλύτερη δυνατή εικόνα που μπορούμε να έχουμε...πριν φυσικά το απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

4K Ανάλυσης Φωτογραφίες

The Batman 4K screens Main Trailer

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022

Δείτε το νέο trailer του The Batman σε 4Κ