Πρώτη ματιά στο Aquaman 2 με Jason Momoa και τη νέα στολή του Black Manta (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα Χριστούγεννα του 2022 βουτάμε ξανά στην Ατλαντίδα
17 Οκτωβρίου 2021 20:26
Πρώτη ματιά στο Aquaman 2 με Jason Momoa και τη νέα στολή του Black Manta (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όσο τα γυρίσματα του Aquaman 2 συνεχίζονται σαφώς και δε μπορούσε η Warner Bros. να δείξει κάποιο trailer ή ολοκληρωμένο teaser. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του DC FanDome 2021 δε θα μπορούσε να λείπει μια από τις σημαντικότερες ταινίες και ένας από τους πιο διάσημους ήρωες της DC Films. Ο λόγος για τον Aquaman του Jason Momoa, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει και να βουτήξουμε στο "Χαμένο Βασίλειο" στο sequel με τίτλο "Aquaman and the Lost Kingdom". 

Η πρώτη ματιά στο sequel που σκηνοθετεί ο James Wan έρχεται μέσα από ένα χορταστικό behind the scenes video, που μας τοποθετεί μέσα στα γυρίσματα. Ο σκηνοθέτης, ο παραγωγός και ο αστέρας της ταινίας υπόσχονται έναν πιο επικό, τεράστιο και πολύχρωμο sequel, το οποίο θα είναι κάτι που δε θα έχουν ξαναδει οι fans, με αρκετές ανατροπές. Επίσης, ο Momoa αναφέρει ότι θα θίξει αρκετά περιβαλλοντολογικά θέματα. 

Aquaman 2 First Look BTS video

Η νέα στολή του Black Manta

Στο Aquaman and the Lost Kingdom θα επιστρέψει ο Black Manta του Yahya Abdul-Mateen II καθώς θα είναι διψασμένος για εκδίκηση και ψάχνει το...κεφάλι του Arthur Curry. O James Wan δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη νέα στολή του κακού της ταινίας.  

Νέο concept art από το Aquaman and The Lost Kingdom

Μερικά από τα στιγμιότυπα του featurette video αποκάλυψαν αρκετές εικόνες concept art:

Το Aquaman and the Lost Kingdom θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022.