ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Το νέο trailer-φωτιά του The Batman με τον Robert Pattinson είναι εδώ!

Ο Μάρτιος φαντάζει μακριά και το hype χτυπάει κόκκινο
16 Οκτωβρίου 2021 23:28
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Το νέο trailer-φωτιά του The Batman με τον Robert Pattinson είναι εδώ!

Αυτό περιμέναμε όλο το βράδυ στο DC FanDome 2021 Event και ήρθε επιτέλους. Το νέο trailer του The Batman μόλις κυκλοφόρησε και παρουσιάζει μια ανεξέλεγκτη βερσιόν του "Σκοτεινού Ιππότη" που την υποδύεται ο Robert Pattinson. 

Για ακόμη μια φορά ο Reeves επιλέγει να συνδέσει το κομμάτι "Something in the Way" των Nirvana για να φέρει μια στοιχειωμένη ατμόσφαιρα στο trailer και, πράγματι, έτσι είναι όπως θα δείτε παρακάτω. 

The Batman Νέο Trailer DC Fandome 2021

Τα πρώτα δευτερόλεπτα του trailer μας συστήνουν στον Riddler του Paul Dano, με έναν ευρηματικό τρόπο καθώς θα αποτελέσει τον κύριο κακό της ταινίας που θα ωθήσει στα άκρα τον "Καλύτερο Ντετέκτιβ του Κόσμου", καθώς αυτή είναι η βερσιόν του χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Pattinson. Ακόμη βλέπουμε τον Oswald Cobblepot (πριν γίνει Penguin) του αγνώριστου Colin Farrell σε περισσότερες σκηνές, τον Alfred του Andy Serkis, τον Jim Gordon του Jeffrey Wright. 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην Selina Kyle (Catwoman) που την υποδύεται η Zoe Kravitz και φαίνεται πως θα...βασανίσει τον Bruce Wayne αρκετά. 

Το The Batman αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022