Δείτε τη νέα πανέμορφη εικόνα από το “The Batman” – Αυτή είναι η Gotham από ψηλά!

Προ των πυλών και το νέο trailer…
14 Οκτωβρίου 2021 20:13
Δείτε τη νέα πανέμορφη εικόνα από το “The Batman” – Αυτή είναι η Gotham από ψηλά!

Η Warner Bros. όπως όλα δείχνουν είναι πανέτοιμη να μας δώσει ακόμη μία γεύση από την ταινία “The Batman” του Matt Reeves, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson, αφού μόλις κυκλοφόρησε μια νέα εικόνα από την ταινία.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ανέβασε μία φώτο με τον Σκοτεινό Ιππότη, να κοιτάζει από ψηλά την Gotham. Όλα αυτά, με μία λεζάντα που συνοδευόταν από το Hashtag #TrailerShot, δηλαδή ότι είναι εικόνα τραβηγμένη από το νέο trailer που αναμένεται να δούμε μέσα από το DCFanDome, σε λίγες μέρες.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Λίγο πριν την παραπάνω εικόνα, όμως, κυκλοφόρησε και ένα μικρό βίντεο που μας προετοιμάζει για τη μεγάλη γιορτή της DC και μπορείτε να το δείτε και αυτό παρακάτω:

Ύστερα από απανωτές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού όλα είναι έτοιμα. Βέβαια, ο δρόμος μέχρι εδώ ήταν γεμάτος σκαμπανεβάσματα καθώς ήταν από εκείνες τις παραγωγές που ζορίστηκαν αρκετά μέχρι να βρουν τα πατήματά τους, ιδιαίτερα όταν ο βασικός πρωταγωνιστής Robert Pattinson νόσησε με κορωνοϊό σε μια περίοδο που ακόμη δεν είχαν κυκλοφορήσει ευρέως τα εμβόλια.

Το cast αποτελείται επίσης από την Zoe Kravitz ως Catwoman, τον Paul Dano ως The Riddler, τον Jeffrey Wright ως James Gordon, τον Peter Sarsgaard ως District Attorney Gil Colson, καθώς και τους Colin Farrell ως Penguin, Andy Serkis ως Alfred Pennyworth, και John Turturro ως Carmine Falcone.

Για περισσότερα σχετικά με το DCFanDome και το Batman παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Το The Batman αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Μαρτίου του 2022.