Blade: Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2022 ή παίζει κάτι άλλο;

Μια αναστάτωση προκλήθηκε στους Marvel fans από τον επίσημο ινδικό λογαριασμό
08 Οκτωβρίου 2021 11:07
Blade: Κυκλοφορεί τον Οκτώβριο του 2022 ή παίζει κάτι άλλο;

Είναι γνωστό πως η Marvel Studios ετοιμάζει μπαράζ συναρπαστικών κυκλοφοριών μέσα στα επόμενα χρόνια και ένα από τα πιο αναμενόμενα είναι το κινηματογραφικό reboot του Blade, με τον βραβευμένο με Όσκαρ, Mahershala Ali στον ρόλο που πριν από 20 χρόνια ενσάρκωσε ο Wesley Snipes. Λόγω της πανδημίας η παραγωγή του καθυστέρησε να πάρει μπρος και τον περασμένο Ιούλιο μάθαμε τον σκηνοθέτη της ταινίας

Αναστάτωση, προκάλεσε ωστόσο τα τελευταία 24ωρα μια ανάρτηση της Marvel India στο Twitter που αποκάλυπτε πως το νέο Blade θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου 2022. Φυσικά λίγη ώρα μετά το tweet εξαφανίστηκε από προσώπου γης, κάτι που σημαίνει πως είτε έγινε από λάθος είτε πρόκειται για την παλιά ημερομηνία κυκλοφορίας του. 

Το περιβόητο tweet της Marvel

Αυτό διότι πρόσφατα τα γυρίσματά του μετατέθηκαν για το καλοκαίρι του 2022, επομένως μια παραγωγή του βεληνεκούς του αποκλείεται να ολοκληρωθεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Επομένως, δύσκολο να είναι η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας του. 

Μήπως όμως είναι η παλιά του πριν καθυστερήσει λόγω κορωνοϊού; Δεν αποκλείεται. Μήπως τελικά το Blade στοχεύει για να βγει στις αίθουσες το 2023; Με το πρόγραμμα του 2022 να είναι ασφυκτικά γεμάτο καθώς για πρώτη φορά θα δούμε πέντε ταινίες σε διάστημα ενός έτους (αντί για 4 που ήταν μέχρι τώρα) μάλλον είναι το πιθανότερο σενάριο. 

Μη ξεχνάμε επίσης πως για το 2024 η Marvel Studios έχει τοποθετήσει στο καλεντάρι της 4 ταινίες-μυστήριο και δε θα ήταν έκπληξη εάν τελικά ο Blade του Mahershala είναι μια από αυτές.