Κυκλοφόρησε το trailer του Paranormal Activity 7 και είναι όσο φρικιαστικό φαντάζεστε

Γνωρίστε το Paranormal Activity: Next Of Kin στις 29 Οκτωβρίου
07 Οκτωβρίου 2021 08:43
Κυκλοφόρησε το trailer του Paranormal Activity 7 και είναι όσο φρικιαστικό φαντάζεστε

Μετά το teaser βίντεο του Paranormal Activity: Next Of Kin, η Paramount μόλις έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο μεγάλο trailer από την ταινία. Το franchise επιστρέφει μετά από χρόνια αυτόν τον Οκτώβριο για την “Spooky Halloween” σεζόν μέσα από το Paramount+ και πλέον μάθαμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή.

Μία σκηνοθέτης που ονομάζεται Margot ταξιδεύει σε μια απομακρυσμένη κοινότητα που ονομάζεται “Amish”, για να μάθει την αλήθεια για τη μητέρα και την οικογένειά της, που έχει χαθεί από προσώπου γης. Αναπόφευκτα όμως ανακαλύπτει κάτι πολύ πιο σκοτεινό από αυτό που περίμενε. Το trailer μάς ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή με αρκετές creepy σκηνές, όπως στην αρχή που βλέπουμε μια μεγάλη γυναίκα να ξεφλουδίζει το χέρι της με το peeler πατάτας, ενώ φυσικά και υπάρχουν οι κλασσικές σκηνές νύχτας που μας έχει συνηθίσει η σειρά.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Will Eubank που πρόσφατα δούλεψε στο θρίλερ “Underwater”, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Christopher Landon των “Happy Death Day και “Freaky”. Ο Landon φυσικά έχει ασχοληθεί ξανά με το σύμπαν του Paranormal Activity, από τη δεύτερη κιόλας ταινία, μαζί με τον Jason Blum και τον δημιουργό του franchise, Oren Peli, που επιστρέφουν και αυτοί ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Στο Next of Kin πρωταγωνιστούν οι Roland Buck III, Kyli Zion, Jill Andre, Henry Ayres-Brown, Wesley Han και Colin Keane.

Το Paranormal Activity: Next of Kin θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Paramount+ στις 29 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε το νέο μέσα από τον player που ακολουθεί.