Ετοιμαστείτε για Χριστούγεννα στο Netflix με “Το Αγόρι που το Είπαν... Χριστούγεννα” (BINTEO)

Έρχεται με ελληνική μεταγλώττιση τον Νοέμβριο
06 Οκτωβρίου 2021 20:52
Ετοιμαστείτε για Χριστούγεννα στο Netflix με “Το Αγόρι που το Είπαν... Χριστούγεννα” (BINTEO)

Το Netflix μάς έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια να κυκλοφορεί Χριστουγεννιάτικες ταινίες, όπως παραδείγματος χάρη τα The Christmas Chronicles 1 και 2 με πρωταγωνιστή τον Kurt Russell. Έτσι και φέτος, η streaming υπηρεσία θέλει να σας βάλει στο κλίμα των εορτών με ένα ολοκαίνουργιο project που ακούει στο όνομα, A Boy Called Christmas (Αγόρι που το Είπαν... Χριστούγεννα).

Πρόκειται για ένα φιλμ που έρχεται σε σκηνοθεσία του Gil Kenan και είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Matt Haig. Μάλιστα, όπως θα δείτε και εσείς από το trailer παρακάτω, η ταινία θα έρθει πλήρως με ελληνική μεταγλώττιση.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Ένα κανονικό αγόρι που ονομάζεται Βασίλης ξεκινάει μια απίθανη περιπέτεια στον χιονισμένο Βορρά αναζητώντας τον πατέρα του που βρίσκεται σε μια αποστολή ανακάλυψης του διάσημου χωριού των ξωτικών, της Ξωτικίας. Με συντροφιά έναν πεισματάρη τάρανδο που ονομάζεται Μπλίτζεν και ένα πιστό ποντίκι για κατοικίδιο, ο Βασίλης σύντομα συναντά το πεπρωμένο του σε αυτήν τη μαγική, κωμική και γλυκιά ιστορία που αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Στο A Boy Called Christmas πρωταγωνιστούν οι: Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant, Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent και Maggie Smith.

Το A Boy Called Christmas (Αγόρι που το Είπαν... Χριστούγεννα) θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.