Το Marionette υπόσχεται ένα υπερφυσικό θρίλερ με ένα παιδί που ό,τι ζωγραφίζει γίνεται πραγματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται από την S&R Films τον Νοέμβριο
04 Οκτωβρίου 2021 13:26
Το Marionette υπόσχεται ένα υπερφυσικό θρίλερ με ένα παιδί που ό,τι ζωγραφίζει γίνεται πραγματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η S&R Films μόλις κυκλοφόρησε το νέο trailer από το υπερφυσικό θρίλερ, “Marionette”, που έρχεται σε σκηνοθεσία του Elbert van Strien (Two Eyes Staring), ο οποίος είχε κυκλοφορήσει ένα short-παρόμοιο θρίλερ και το 1993 που ονομαζόταν “De Marionettenwereld”. Έτσι, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά, επιστρέφει με μία ολοκληρωμένη ταινία τρόμου.

Με πρωταγωνιστές τους Thekla Reuten (In Bruges), Peter Mullan (Children of Men) και Elijah Wolf (T2 Trainspotting), στο Marionette θα δούμε τη ζωή της ψυχιάτρου Marianne Winter, όπου μετά το χαμό του αγαπημένου της πηγαίνει στη Σκωτία για μια νέα αρχή. Εκεί, θα αρχίσει τη θεραπεία ενός 10χρονου παιδιού που ισχυρίζεται ότι ελέγχει το μέλλον μέσα από διάφορες ζωγραφιές. Έτσι, θα αρχίσει να ζωγραφίζει φρικτά σκίτσα που σιγά σιγά η Marianne αντιλαμβάνεται ότι γίνονται πραγματικότητα.

Το Marionette θα κυκλοφορήσει σε On Demand, αλλά και σε ψηφιακή μορφή μέσα από το Amazon Prime Video και το Vimeo στις 3 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.