Wonka: Rowan Atkinson και Olivia Colman θα παίξουν πλάι στον Timothée Chalamet – Ανακοινώθηκε το cast

Αποκαλύφθηκαν όλοι οι ηθοποιοί της ταινίας
30 Σεπτεμβρίου 2021 09:11
Wonka: Rowan Atkinson και Olivia Colman θα παίξουν πλάι στον Timothée Chalamet – Ανακοινώθηκε το cast

Η Warner Bros. ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο φιλμ του “Willy Wonka” που έρχεται με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet (Call Me By Your Name, Dune), σε ένα σενάριο που έχει αναλάβει ο Simon Rich και σκηνοθεσία ο Paul King. Ετοιμάζεται πυρετωδώς γιατί αυτή τη στιγμή τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και η εταιρία αποκάλυψε όλο το cast των ηθοποιών που θα παίξουν πλάι στον Chalamet.

Όπως έγινε γνωστό, στο “Wonka” όπως θα ονομάζεται η ταινία, θα παίξει και ο Rowan Atkinson ή αλλιώς Mr. Bean μαζί με τον Keegan Michael-Key. Ωστόσο, το ανσάμπλ των ηθοποιών συμπληρώνεται και με τους Jim Carter, Olivia Colman, Mathew Baynton, Tom Davis, Simon Farnaby, Rich Fulcher, Sally Hawkins, Kobna Holdbrook-Smith, Paterson Joseph, Calah Lane, Matt Lucas, Colin O’Brien, Natasha Rothwell, Rakhee Thakrar και Ellie White.

Το φιλμ βασίζεται στο κλασικό βιβλίο του Roald Dahl, "Charlie and the Chocolate Factory" και αναμένεται να διηγηθεί την ιστορία του Wonka για το πώς εκείνος έγινε ο περίφημος ιδιοκτήτης του εργοστασίου σοκολάτας.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι πριν την επιβεβαίωση του Chalamet, η Warner σκεφτόταν τους Ryan Gosling και Michael B. Jordan για τον εμβληματικό ρόλο. Ο χαρακτήρας ήταν πολύ διάσημος τη δεκαετία του ’70 όταν κυκλοφόρησε το "Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας", με τον αείμνηστο Gene Wilder να υποδύεται μαεστρικά τον Willy Wonka.

Το Wonka έχει ως παράθυρο κυκλοφορίας τις 17 Μαρτίου 2023. Οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.