Ο Chris Pratt λέει πως “εργάζεται σκληρά” για τη φωνή του Super Mario (ΒΙΝΤΕΟ)

It’s-a Me, Mario!
25 Σεπτεμβρίου 2021 11:48
Ο Chris Pratt λέει πως “εργάζεται σκληρά” για τη φωνή του Super Mario (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ώρες η Nintendo αποκάλυψε το υπέρλαμπρο κάστ της Super Mario ταινίας, το οποίο περιλαμβάνει τον Chris Pratt ως Mario, γεμίζοντας συγχρόνως το διαδίκτυο με ξεκαρδιστικά memes. Τώρα, ο πασίγνωστος ηθοποιός των Guardians of the Galaxy και Jurassic World έρχεται να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στη συζήτηση, μέσα από ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Chris Pratt αφηγήθηκε μια ιστορία από τα παιδικά του χρόνια, αναφέροντας πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, αφού συνήθιζε να κλέβει κέρματα από ένα σιντριβάνι ευχών για να παίζει Super Mario στα arcades της γειτονιάς του.

Είναι τρελό! Μόλις αντιλήφθηκα αυτή τη στιγμή ότι τα κέρματα που έκλεβα από το σιντριβάνι ευχών για να παίξω Super Mario Bros. έγιναν πραγματικότητα - θα είμαι η φωνή του Mario.

Βέβαια, προφανώς έκλεψα την ευχή κάποιου άλλου, οπότε περιμένω τα ντόμινο του κάρμα να πέσουν πάνω μου από στιγμή σε στιγμή. Ωστόσο, όπως και να ‘χει... It’s-a Me, Mario!

Όχι, δεν είναι αυτή η φωνή. Θα πρέπει να περιμένετε για να ακούσετε τη φωνή, αλλά εργάζομαι σκληρά σε αυτό.

Ακολουθεί το βίντεο που δημοσίευσε ο πασίγνωστος ηθοποιός:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chris pratt (@prattprattpratt)

Πέρα από τον Chris Pratt που θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Mario και το υπόλοιπο cast της ταινίας είναι εντυπωσιακό, αφού απαρτίζεται από τον Jack Black στο ρόλο του Bowser, την Anya Taylor- Joy ως Peach, τον Charlie Day ως Luigi, τον Keegan-Michael Key ως Toad και τον Seth Rogen ως Donkey Kong.

Για την ιστορία, η Super Mario ταινία είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2017 και βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Illumination των Minions ταινιών.