Ο Tom Hanks είναι σαν διαστημικός "ναυαγός" στη νέα ταινία του Apple TV+ - Πρώτο trailer

Η μεταποκαλυπτική περιπέτεια έρχεται αυτόν τον Νοέμβριο
20 Σεπτεμβρίου 2021 19:11
Ο Tom Hanks είναι σαν διαστημικός "ναυαγός" στη νέα ταινία του Apple TV+ - Πρώτο trailer

H Apple άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της για τη νέα sci-fi ταινία με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks, που ετοιμάζεται εδώ και καιρό. Τώρα, μέσα από το YouTube, η Apple κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας, που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στον Νοέμβριο.

Το Finch έρχεται σε σκηνοθεσία του Miguel Sapochnik (Game of Thrones) και αφηγείται την ιστορία ενός μηχανικού ρομποτικής (Hanks), του σκύλου του και ενός ρομπότ (Caleb Landry Jones), καθώς ξεκινούν για ένα ταξίδι σε μία μεταποκαλυπτική περιοχή. Σκοπός τους είναι να βρουν ένα σωστό μέρος για το σκύλο, ώστε το ρομπότ να το προσέχει και να το φροντίζει.

Η Apple παρουσιάζει την ταινία ως μία επική περιπέτεια και φυσικά είναι ένας μεγάλος άσσος στο μανίκι της διότι πολλές streaming υπηρεσίες «βομβαρδίζουν» αυτόν τον καιρό την πλατφόρμα τους με τεράστιες ονόματα και παραγωγές.

Μάλιστα, αν δεν το γνωρίζατε, πρόκειται για ένα φιλμ που είχε αποκαλυφθεί τον Οκτώβριο του 2017 και έκτοτε είχε γνωρίσει αρκετά εμπόδια με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η πρεμιέρα του και το 2020 που προγραμματιζόταν να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Το Finch θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου στο Apple TV+ και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το επίσημο trailer.