Έχουμε το πρώτο trailer του Paranormal Activity 7 και είναι όσο creepy το περιμένετε

Και κυκλοφορεί πολύ σύντομα…
18 Σεπτεμβρίου 2021 11:11
Έχουμε το πρώτο trailer του Paranormal Activity 7 και είναι όσο creepy το περιμένετε

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer από την επόμενο Paranormal Activity ταινία, την έβδομη κατά σειρά στο franchise, η οποία απέκτησε πλέον και ονομασία και ακούει στο όνομα, “Paranormal Activity: Next of Kin”.

Γνωρίζουμε αρκετούς μήνες ότι η Blumhouse ετοιμάζει ένα νέο φιλμ και συγκεκριμένα ο Jason Blum είχε μιλήσει στο Collider για την ταινία, αλλά και για το λόγο που οι δημιουργοί επέλεξαν να είναι reboot.

Το trailer που θα δείτε και εσείς παρακάτω μάς ταξιδεύει σε διάφορες εποχές μέχρι και το σήμερα με τη συνοδεία ενός “creepy” τραγουδιού που ερμηνεύει ένα παιδί και φυσικά, βλέπουμε και διάφορα άλλα πλάνα από την ταινία.

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Will Eubank που πρόσφατα δούλεψε στο θρίλερ “Underwater”, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Christopher Landon των “Happy Death Day και “Freaky”. Ο Landon φυσικά έχει ασχοληθεί ξανά με το σύμπαν του Paranormal Activity, από τη δεύτερη κιόλας ταινία, μαζί με τον Jason Blum και τον δημιουργό του franchise, Oren Peli, που επιστρέφουν και αυτοί ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Στο Next of Kin πρωταγωνιστούν οι Roland Buck III, Kyli Zion, Jill Andre, Henry Ayres-Brown, Wesley Han και Colin Keane.

Το Paranormal Activity: Next of Kin θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Paramount+ στις 29 Οκτωβρίου. Παρακολουθήστε τα πρώτα πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.