Ο David Lynch άνοιξε κλαμπ στην Ίμπιζα και το όνομα παραπέμπει στο Mulholland Drive (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Είναι όσο σουρεάλ μπορείτε να το φανταστείτε
13 Σεπτεμβρίου 2021 11:04
Ο David Lynch άνοιξε κλαμπ στην Ίμπιζα και το όνομα παραπέμπει στο Mulholland Drive (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όντας ο μετρ του αλλόκοτου και του μυστηρίου δεν μας κάνει και τρελή εντύπωση ότι ο David Lynch άνοιξε νυχτερινό κλαμπ στην Ίμπιζα και μάλιστα σε συνεργασία με τον Pharrell Williams. Ο λόγος για το "El Silencio" του οποίου τη διακόσμηση και τον σχεδιασμό ανέλαβε η Miranda Makaroff, υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη και δημιουργό του Twin Peaks και προσφέρει τόσο ποτά όσο και φαγητό στο μενού του.

Όλος ο χώρος είναι... "Ινσταγκραμικός" και σίγουρα όσοι πηγαίνουν θα φωτογραφίζονται στους σουρεάλ χώρους του, αφού είναι διακοσμημένος με τεράστια υφασμάτινα πλοκάμια, χείλια και κουνιστές καρέκλες. 

Φωτογραφίες από το El Silencio 

David Lynch: Ιδιοκτήτης νυχτερινών κλαμπ

Αυτό δεν είναι το πρώτο κλαμπ που ανοίγει ο γνωστός auteur σκηνοθέτης αφού από το 2011 διατηρεί στο Παρίσι το "Club Silencio", ένα υπόγειο κλαμπ που λειτουργεί αποκλειστικά για τα μέλη του. Και ναι, όσοι έχετε δει το Mulholland Drive πιάσατε την αναφορά από την εμβληματική σκηνή της ταινίας. Εκείνο είναι σαφώς επηρεασμένο από την αισθητική του Club Silencio από την ταινία και μέσα φιλοξενεί δικιά του μουσική σκηνή, βιβλιοθήκη και σινεμά. 

Σε περίπτωση που σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι στην Ίμπιζα και είστε fans του Lynch, μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε μια βόλτα.