Jungle Cruise 2: Αέρα στα πανιά -ξανά- για τους Dwayne Johnson και Emily Blunt

Και επίσημα το sequel βρίσκεται στα σκαριά από την Disney
01 Σεπτεμβρίου 2021 10:42
Jungle Cruise 2: Αέρα στα πανιά -ξανά- για τους Dwayne Johnson και Emily Blunt

Το πρώτο Jungle Cruise θεωρείται ήδη αρκετά μεγάλη επιτυχία από τη Disney ώστε να εξασφαλίσει το sequel για την ταινία που βασίζεται στην ομώνυμη ατραξιόν της Disneyland.

Αέρα στα πανιά -ξανά- και επίσημα διότι το Jungle Cruise 2 βρίσκεται στα σκαριά με το εκρηκτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Dwayne Johnson και Emily Blunt να επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια στους ρόλους του καπετάνιου Frank Wolff και της εξερευνήτριας Dr. Lily Houghton. 

Την σκηνοθεσία αναμένεται να αναλάβει και πάλι ο Jaume Collet-Serra, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Michael Green, που αποτέλεσε ένας εκ των co-writers του πρώτου φιλμ. 

Έχοντας κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως από τις 29 Ιουλίου τόσο στις κινηματογραφικές αίθουσες όσο και μέσω του Disney Plus Premier Access ($30 επιπλέον χρέωση) δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει το budget της, αν και πρέπει να βάλουμε τον παράγοντα "πανδημία" στην εξίσωση αυτή. Πολύ πιθανό η Disney να μη το σκέφτεται καν όταν έχει για καβάτζα το Disney Plus καθώς και από εκεί της φέρνει έσοδα.

Μετά από 5 Σαββατοκύριακα στους κινηματογράφους έχει φέρει στα ταμεία πάνω από $187 εκατομμύρια και απέχει αρκετά ακόμα μέχρι να καλύψει τα $200 εκατομμύρια του budget παραγωγής του. 

Την άποψή μας για το Jungle Cruise θα βρείτε πατώντας εδώ