The Lion King 2: Βρέθηκαν οι Mufasa και Scar για το prequel του Barry Jenkins

Οι Aaron Pierre και Kelvin Harrison Jr. θα δανείσουν τις φωνές τους
27 Αυγούστου 2021 08:31
The Lion King 2: Βρέθηκαν οι Mufasa και Scar για το prequel του Barry Jenkins

Μετά την ανεπανάληπτη εμπορική επιτυχία του φωτορεαλιστικού live-action remake του "Βασιλιά των Λιονταριών" από τον Jon Favreau, γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως στα σκαριά βρίσκεται το sequel/prequel δια χειρός Barry Jenkins, σκηνοθέτη του βραβευμένου με Όσκαρ, Moonlight

Τώρα μέσα από το ρεπορτάζ του Deadline μαθαίνουμε τα πρώτα ονόματα του cast οι οποίοι είναι οι Aaron Pierre και Kelvin Harrison Jr. Από τη μία, ο Pierre που πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην μίνι σειρά εποχής του Jenkins, The Underground Railroad, θα δανείσει τη φωνή του στον Mufasa. Και από την άλλη ο Harrison Jr. που τον γνωρίσαμε από το "Waves" και το "The Trial of the Chicago 7" θα υποδυθεί τον Scar, του οποίου το αρχικό όνομα ήταν Taka. 

Αν και δε γνωρίζουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται για το The Lion King 2, υπάρχει η πληροφορία πως θα εστιάσει στα πρώτα χρόνια του Mufasa, πατέρα του Simba, και του μικρού αδερφού του, Scar. Μαζί με τον Barry Jenkins στη σκηνοθεσία, επιστρέφει από την πρώτη ταινία ο Jeff Nathanson για να γράψει το σενάριο. 

Ακόμη δεν υπάρχει παράθυρο κυκλοφορίας για το The Lion King 2.