Ξόρκια, τρομακτικές ιστορίες και πολλά άλλα έχει η νέα ταινία Nightbooks του Netflix

Τον Σεπτέμβριο η πρεμιέρα
21 Αυγούστου 2021 13:01
Ξόρκια, τρομακτικές ιστορίες και πολλά άλλα έχει η νέα ταινία Nightbooks του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer από την επόμενη ταινία του που ακούει στο όνομα “Nightbooks” και έρχεται από τον David Yarovesky, σκηνοθέτη του γνωστού “Brightburn” και παραγωγό τον Sam Raimi, των αρχικών Spider-Man.

Το Nightbooks θέλει να μας πει μία ιστορία ενός ιδιαίτερου παιδιού που λατρεύει τις τρομακτικές ιστορίες και βρίσκει τον εαυτό του παγιδευμένο στο σπίτι μιας μάγισσας στη Νέα Υόρκη. Παρόλο το πάθος του να γράφει, μετά από πολλές απορρίψεις που είχε στο παρελθόν, έχει ορκιστεί να μην ξανά γράψει ποτέ ξανά.

Τουλάχιστον έτσι νόμιζε μέχρι που μπήκε στο δρόμο του αυτή η διαβολική μάγισσα που απαιτεί να γράφει την πιο τρομακτική ιστορία κάθε βράδυ, αν θέλει να μείνει ζωντανός. Καθώς περνούν οι μέρες θα συναντήσει την Yasmin ένα νεαρό κορίτσι που θα αλληλοβοηθηθούν για να βγουν από αυτόν τον εφιάλτη.

Βασισμένο στο βιβλίο του J.A. White, συνδιάζει την φαντασία και το horror στοιχείο με ένα πολύ έντονο 80s άρωμα και πρωταγωνιστές του Winslow Fegley, Krysten Ritter και Lidya Jewett.

Το Nightbooks θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.