Captain America 4: Ο Anthony Mackie και επίσημα ο νέος "Cap" του MCU

Υπέγραψε το συμβόλαιο με τη Marvel Studios και τη Disney
19 Αυγούστου 2021 12:52
Captain America 4: Ο Anthony Mackie και επίσημα ο νέος "Cap" του MCU

Μετά το φινάλε του The Falcon and the Winter Soldier έγινε γνωστό πως το επόμενο ραντεβού με τον Sam Wilson θα δοθεί με το "Captain America 4". Τώρα και επίσημα μέσα από το ρεπορτάζ του Deadline έγινε γνωστό ότι ο Anthony Mackie θα είναι ο επόμενος "Cap" του MCU, καθώς έδωσε τα χέρια με τις Marvel/Disney και έτσι θα τον δούμε στην πρώτη του solo ταινία. 

Ούτε η Marvel Studios ούτε ο Kevin Feige σχολίασαν επίσημα τη συμφωνία, ούτε έδωσαν περαιτέρω πληροφορίες για το συμβόλαιο με τον Mackie, ο οποίος στο παρελθόν συμμετείχε συνολικά έξι ταινίες ξεκινώντας από το Captain America: The Winter Soldier

To σενάριο του Captain America 4 έχει αναλάβει ο Malcolm Spellman, που ήταν ο showrunner του "Falcon and the Winter Soldier" αλλά ακόμα δεν έχει επιλεχθεί κάποιος σκηνοθέτης για το project. 

Ο Sam Wilson άλλωστε επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Steve Rogers του Chris Evans στο φινάλε του Avengers: Endgame για να τον διαδεχθεί, δίνοντάς του την θρυλική αστερόεσσα ασπίδα. 

Ωστόσο το κεντρικό θέμα της σειράς ήταν το δίλημμα που είχε ο Wilson για να αναλάβει το βάρος και την ευθύνη της ασπίδας, κάτι που τελικά συνέβη. 

Ο Sebastian Stan αντέδρασε μέσα από το Instagram

Ο συμπρωταγωνιστής του στο Falcon and the Winter Soldier, Sebastian Stan αντέδρασε μέσα από τα stories του στο Instagram στο άκουσμα της είδησης πως ο φίλος και συνάδελφός του έκλεισε το deal. 

Ακόμη όμως ο Stan δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν θα επιστρέψει στον ρόλο του Winter Soldier για το Captain America 4, αν και είναι πολύ πιθανό να συμβεί. 

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του Deadline στο τέλος το Captain America 4 είναι ξεχωριστό από το άκρως μυστικό project που μπορεί να επαναφέρει τον Chris Evans ως Steve Rogers στο προσκηνιο