Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings| Ένας νέος θρύλος της Marvel γεννιέται (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε μπόλικα trailers, φωτογραφικό υλικό και το τραγούδι της ταινίας
17 Αυγούστου 2021 16:43
Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings| Ένας νέος θρύλος της Marvel γεννιέται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Marvel Studios εντείνει την προώθηση του Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings με κάθε μέσο πλέον καθώς οδεύει προς την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους. Ιδιαίτερα τώρα που η κατάσταση αρχίζει και γίνεται πάλι παράξενη, με την μετάλλαξη Δέλτα του κορονοϊού να προκαλεί πονοκέφαλο στη Disney και τις σκοτεινές αίθουσες ανά τον κόσμο. Ωστόσο η Disney έχει διαβεβαιώσει πως το φιλμ του νέου ήρωα του MCU θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά και παραδοσιακά στους κινηματογράφους παγκοσμίως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Σε σκηνοθεσία Destin Daniel Cretton (Just Mercy, The Glass Castle, Short Term 12) πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά ταινία του Phase 4 του MCU. Ολόκληρο το βασικό cast εκπροσωπείται μόνο από ασιατικής καταγωγής ηθοποιούς όπως τον Tony Leung, θρυλικό ηθοποιό από το Χονγκ Κονγκ που έχει παίξει στα "In the Mood for Love" και "Chunking Express" να υποδύεται εδώ τον μεγάλο κακό της ταινίας, ονόματι Wenwu (ή αλλιώς Mandarin). Επίσης, πρωταγωνιστεί η Awkwafina (Crazy Rich Asians), η Michelle Yeoh (Star Trek: Discovery), Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu, και Ronny Chieng. 

Για τα απίθανα πλάνα και την φωτογραφία όμως δεν είναι κάποιος τυχαίος φωτογράφος πίσω από την κάμερα αλλά ο Bill Pope, γνωστός για την τριλογία του "The Matrix", το "Spider-Man 2", το "Baby Driver" αλλά και το Scott Pilgrim vs The World

Απολαύστε όλα τα νεότερα teasers και TV Spots του Shang-Chi:

Δείτε μια ολόκληρη σκηνή από την ταινία

Ακούστε το επίσημο theme song του Shang-Chi

Νέο φωτογραφικό υλικό

Τα νεότερα στιγμιότυπα του Shang-Chi εστιάζουν στους χαρακτήρες των Tony Leung και Jiang Li όπως θα δείτε παρακάτω. 

Shang-Chi new photos

Η αιχμηρή απάντηση του Simu Liu στον πρόεδρο της Disney 

Το Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings θα κυκλοφορήσει μόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Σεπτεμβρίου.