Ο Frodo περιγράφει το ξεκαρδιστικό περιστατικό, όταν… “αερίστηκε” στο Lord of the Rings

Συμβαίνουν αυτά…
13 Αυγούστου 2021 20:48
Ο Frodo περιγράφει το ξεκαρδιστικό περιστατικό, όταν… “αερίστηκε” στο Lord of the Rings

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει για διάφορα ξεκαρδιστικά περιστατικά που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες των γυρισμάτων ταινιών και σειρών και τώρα, ήρθε στη δημοσιότητα μία είδηση που αφορά το The Lord of the Rings. Συγκεκριμένα, ο “Frodo” ή αλλιώς Elijah Wood, μέσα από την εκπομπή “Hot Ones” μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του “The Fellowship of the Ring” και που έκανε όλους τους ηθοποιούς να «πέσουν κάτω» κάτω από τα γέλια.

Ήταν κυριολεκτικά η πρώτη μέρα των γυρισμάτων και όλο το crew μαζί με τους ηθοποιούς ετοιμαζόντουσαν για μία σκηνή, όπου ο Frodo έπρεπε να τρέξει ένα λόφο με τα υπόλοιπα Hobbit, Merry και Pippin, να τρέχουν προς σε αυτόν και όλοι μαζί να φύγουν μακριά από το χωράφι του Maggot, αφού είχαν κλέψει κάποια λαχανικά.

Όλη αυτή η σκηνή ήταν αρκετά χιουμοριστική, αλλά φαίνεται πώς έγινε ακόμη πιο ξεκαρδιστική όταν ο Elijah Wood, τα έδωσε όλα για όλα με το τρέξιμο και πιέστηκε τόσο που κατά λάθος..."αερίστηκε", με αποτέλεσμα όλοι οι ηθοποιοί να πέσουν κάτω από τα γέλια.

Νομίζω ήταν η 2η φορά κυριολεκτικά που γυρίζαμε τη σκηνή και ήθελα…πως το λένε αυτό; Να..."αεριστώ" με όλη μου τη ψυχή. Έπεσα κυριολεκτικά κάτω και όλοι πέθαναν από τα γέλια. Ήταν πολύ αστείο. Ήταν πραγματικά ένας κολασμένος τρόπος για να ξεκινήσεις τα γυρίσματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας τον Σεπτέμβριο του 2022, με την ολοκαίνουργια και πανάκριβη τηλεοπτική σειρά της Amazon, η οποία ξεκινάει ήδη τα γυρίσματα για τη 2η σεζόν.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή μέσα από τον player που ακολουθεί.