Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα Home Alone ταινία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έρχεται πιο σύντομα απ’ όσο νομίζετε!
13 Αυγούστου 2021 14:47
Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα Home Alone ταινία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Disney ετοιμάζει από τις αρχές του 2020 μια ολοκαίνουργια ταινία στο Home Alone franchise και τώρα μάθαμε ακριβώς πότε θα κάνει πρεμιέρα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την έκτη ταινία στο σύμπαν του “Μόνος στο Σπίτι” με ολοκαίνουργιο πρωταγωνιστή, τον Archie Yates (Jojo Rabbit), που θα υποδυθεί τον μικρό σκανδαλιάρη.

Τώρα, η Disney μέσα από τα επίσημα social media της, αποκάλυψε την ημερομηνία της πρεμιέρας του Home Sweet Home Alone, όπως θα ονομάζεται, το οποίο έρχεται τελικά πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζατε, αφού πρόκειται να προβληθεί στο Disney Plus τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Δείτε το post της Disney και τις εικόνες των πρωταγωνιστών παρακάτω:

Στην πλοκή με τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα δούμε το νέο σκανδαλιάρη, που οι γονείς του τον ξεχνούν σπίτι και εκείνος θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να υπερασπιστεί το σπίτι του. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το σενάριο υπογράψουν οι Mikey Day και Streeter Seidell του Saturday Night Live και σκηνοθέτη τον Dan Mazer του Who is America?.

Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki και Chris Parnell.

Το Home Sweet Home Alone θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.