Το Blood Red Sky είναι η πιο επιτυχημένη γερμανική ταινία στην ιστορία του Netflix – Πόσοι την είδαν;

Τεράστια επιτυχία για το γερμανικό θρίλερ
12 Αυγούστου 2021 10:51
Το Blood Red Sky είναι η πιο επιτυχημένη γερμανική ταινία στην ιστορία του Netflix – Πόσοι την είδαν;

Το Blood Red Sky ή αλλιώς ο Ματωμένος Ουρανός κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix και όπως όλα δείχνουν έχει γνωρίσει ήδη μεγάλη επιτυχία. Σύμφωνα με το Deadline, το γερμανικό φιλμ τα πήγε τόσο καλά που πλέον είναι το πιο επιτυχημένο φιλμ στην ιστορία της υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει το Deadline, το Blood Red Sky «χίταρε» τόσο πολύ που ξεπέρασε τις 50 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως, με το 90% των θεατών να το έχει παρακολουθήσει ολόκληρο, χωρίς να το κλείσει. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο νούμερο αν σκεφτεί κανείς ότι το Netflix βασίζει τις προβολές (views) του στα δύο πρώτα λεπτά που ο θεατής βλέπει μια ταινία ή σειρά.

Η σύνοψη της ταινίας σύμφωνα με το Netflix είναι:

Η Νάντια και ο 10χρονος γιος της ταξιδεύουν με το αεροπλάνο από τη Γερμανία στη Νέα Υόρκη, όταν τρομοκράτες παίρνουν με τη βία τον έλεγχο του αεροπλάνου και απειλούν τις ζωές των επιβατών. Ξαφνικά η Νάντια πρέπει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση: να αποκαλύψει το σκοτεινό μυστικό και το κτήνος που κρατούσε κρυμμένο από τον γιο της για χρόνια προκειμένου να τον σώσει;

Πρωταγωνιστούν: Peri Baumeister, Roland Møller, Dominic Purcell (Prison Break, Legends of Tomorrow), Graham McTavish (Game of Thrones) και Chidi Ajufo.

Αεροπειρατεία και βαμπίρ στο “Blood Red Sky” του Netflix – Δείτε το trailer

Μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Blood Red Sky του Netflix πατώντας εδώ.

Για περισσότερα νέα σχετικά με το Netflix παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.