Το “The Green Knight” που σάρωσε σε κριτικές θα παίξει για ένα βράδυ στο ψηφιακό σινεμά της A24

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να περιμένετε…
11 Αυγούστου 2021 11:25
Το “The Green Knight” που σάρωσε σε κριτικές θα παίξει για ένα βράδυ στο ψηφιακό σινεμά της A24

Η A24 ανακοίνωσε το “screening night” μέσα από το επίσημο site της και αφορά τη μεγάλη ψηφιακή πρεμιέρα του The Green Knight, που σάρωσε σε κριτικές. Συγκεκριμένα, η εταιρία πρόκειται να προβάλλει το φιλμ μέσα από το site της, όπου αγοράζοντας ένα εισιτήριο των $20 μπορείτε να απολαύσετε την ταινία από τον υπολογιστή, το κινητό, το τάμπλετ σας.

Έτσι, αν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να φτάσει στη χώρα μας, μπορείτε να αγοράσετε το ψηφιακό εισιτήριό σας και να το παρακολουθήσετε στο σπίτι σας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ταινία θα βρίσκεται μόνο για μία νύχτα διαθέσιμη, στις 19 Αυγούστου (ώρα Ελλάδας), με τέσσερις ώρες περιθώριο για να την παρακολουθήσετε. Οι προ-παραγγελίες των εισιτηρίων έχουν ξεκινήσει ήδη.

Η υπηρεσία ενδέχεται να χρειάζεται VPN για να χρησιμοποιηθεί στη χώρα μας

Πρόκειται για μια ιστορία που βασίζεται στον κλασικό μύθο του Βασιλιά Αρθούρου και της Στρογγυλής Τραπέζης. Εδώ ο Dev Patel των "Lion" και "Slumdog Millionaire" πρωταγωνιστεί ως τον ισχυρογνώμονα και ριψοκίνδυνο ανιψιό του Αρθούρου, ο οποίος ξεκινάει τη δική του περιπέτεια με στόχο να συγκρουστεί με τον φημισμένο "Πράσινο Ιππότη". Στο ταξίδι του θα περάσει από φαντάσματα, γίγαντες, κλέφτες και λωποδύτες, οι οποίοι θα δοκιμάσουν τον χαρακτήρα και τις αντοχές του, ενώ θα αποδείξει τι αξίζει στην οικογένειά του και το βασίλειό του.

Το απίθανο cast του φιλμ πλαισιώνεται από τους Ralph Ineson, Joel Edgerton, Alicia Vikander, Sean Harris, Kate Dickie, Erin Kellyman και Barry Keoghan.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα φτάσει στις ελληνικές αίθουσες το The Green Knight, ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι από τα τέλη του Ιουλίου προβάλλεται στην Αμερική και άλλες χώρες.