Η Apple δίνει $200 εκ. στη νέα κατασκοπική ταινία του Matthew Vaughn με το υπέρλαμπρο cast

Και ποιος δε θα ήθελε το Argylle με αυτά τα ονόματα;
05 Αυγούστου 2021 17:13
Η Apple δίνει $200 εκ. στη νέα κατασκοπική ταινία του Matthew Vaughn με το υπέρλαμπρο cast

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, η Apple κλείδωσε τον Matthew Vaughn και τη νέα του blockbuster ταινία δράσης, μετά την τριλογία των "Kingsman", στην οποία παρελαύνουν δημοφιλή ονόματα του Hollywood. Ο σκηνοθέτης του Kingsman ετοιμάζει ήδη το επόμενό του project με ένα εκπληκτικό cast συμπεριλαμβανομένων των Henry Cavill, Bryan Cranston, Samuel L. Jackson, Dua Lipa, John Cena, Bryce Dallas Howard και Sam Rockwell

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις streaming «γίγαντες» προσπαθούν να αποκτήσουν τα δικαιώματα, όμως η Apple είναι αυτή που κατάφερε να το αποκτήσει και σπάει τον κουμπαρά για το συγκεκριμένο project που φωνάζει "franchise". Το ποσό που ακούγεται αγγίζει τα $200 εκατομμύρια θέλοντας έτσι να εμπλουτίσει τον κατάλογο του Apple TV Plus με την ταινία που ονομάζεται “Argylle”. 

Το Argylle είναι βασισμένο στη νουβέλα κατασκοπείας της Ellie Conway, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και διηγείται την ιστορία ενός κατάσκοπου ονόματι Argylle που ταξιδεύει τον κόσμο. Μάλιστα, η ταινία θα χωριστεί σε τρία μέρη με το πρώτο φιλμ να ξεκινάει γυρίσματα μέσα στον μήνα στην Ευρώπη. Οι περιοχές που θα τοποθετείται είναι το Λονδίνο, η Αμερική και άλλα μέρη που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.