He's All That: Η αναβίωση του “She’s All That” έχει τις Addison Rae και Kourtney Kardashian (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρχεται στα τέλη του μήνα αποκλειστικά στο Netflix
05 Αυγούστου 2021 09:54
He's All That: Η αναβίωση του “She’s All That” έχει τις Addison Rae και Kourtney Kardashian (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από τη νέα ρομαντική κομεντί που ακούει στο όνομα “He’s All That”. Πρόκειται για την αναβίωση της κλασικής πλέον εφηβικής ταινίας “She’s All That” του 1999 όπου τότε πρωταγωνιστούσαν οι Freddie Prince Jr. και Rachael Leigh Cook

Τώρα, γίνεται "gender-swap" στην ιστορία και τη θέση της Rachael παίρνει ο Tanner Buchanan του Cobra Kai, ενώ αυτή του Prinze Jr. η πασίγνωστη TikToker και influencer, Addison Rae. Μαζί τους θα εμφανιστεί και η Kourtney Kardashian.

Η σύνοψη που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix:

Με πρωταγωνιστές την Addison Rae και τον Tanner Buchanan, το "Αγόρι των Ονείρων σας" αναβιώνει την πρωτότυπη ιστορία της κλασικής εφηβικής ταινίας "Το Κορίτσι των Ονείρων σας" του 1999. Κεντρική ηρωίδα της σύγχρονης ιστορίας είναι μια influencer (Άντισον Ρέι) που δέχεται την πρόκληση να κάνει τον μεγαλύτερο λούζερ του σχολείου (Τάνερ Μπιουκάναν) βασιλιά του σχολικού χορού. Αξίζει να σημειωθεί πως τη μητέρα της Padgett υποδύεται η Rachael Leigh Cook, από την αυθεντική ταινία. 

Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Mark Waters, ενώ το σενάριο έχει γράψει ο R. Lee Fleming Jr.. Επίσης συμμετέχουν οι:  Madison Pettis, Matthew Lillard, Peyton MeyerIsabella CrovettiMyra MolloyAnnie Jacob. 

Το “Το Αγόρι των Ονείρων σας” όπως θα ονομάζεται η ταινία στα ελληνικά θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Αυγούστου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.