Ο Nicholas Hoult είναι ο "Renfield" στη νέα τερατοταινία της Universal

Θα υποδυθεί το δεξί χέρι του Κόμη Δράκουλα
04 Αυγούστου 2021 09:02
Ο Nicholas Hoult είναι ο "Renfield" στη νέα τερατοταινία της Universal

Στη νέα τερατοταινία της Universal Pictures αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ο Nicholas Hoult, όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ του Deadline. Πρόκειται για το "Renfield" όπου θα υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα και δεξί χέρι του κόμη Δράκουλα, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Chris McKay, γνωστός από το πρόσφατο The Tomorrow War με τον Chris Pratt και του The LEGO Batman Movie

Το σενάριο ανέλαβε ο Ryan Ridley του Rick and Morty βασισμένο σε μια ιδέα του Robert Kirkman, δημιουργού των The Walking Dead και Invincible, το οποίο μάλιστα θέλει . Σύμφωνα με το αυθεντικό μυθιστόρημα του Bram Stoker ο R.M. Renfield ήταν ένας εσώκλειστος ασθενής σε άσυλο για ψυχοπαθείς που θεωρούνταν πως έβλεπε παραισθήσεις, μόνο που ήταν υπήκοος του πασίγνωστου βαμπίρ. 

Τον ρόλο αυτό τελευταία φορά στη μεγάλη οθόνη ενσάρκωσε ο ανεπανάληπτος Tom Waits στο "Dracula" του Francis Ford Coppola πίσω στο 1992. Μάλιστα λέγεται πως το "Renfield" του McKay θα λαμβάνει χώρα στο παρόν όπως έγινε με το νέο "Invisible Man" του Leigh Whannell με την Elisabeth Moss. 

Η Universal παραμένει προσηλωμένη στο να συστήσει ξανά αυτούς τους χαρακτήρες από τις παλιές ταινίες του είδους και ανάμεσα στα projects που ετοιμάζει είναι και ο νέος "Λυκάνθρωπος" (Wolfman) με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling σε σκηνοθεσία του Leigh Whannell.