We Need to Do Something: Αυτό είναι το trailer από το θρίλερ που καθήλωσε όσους το είδαν

Έρχεται τον Σεπτέμβριο σε κινηματογράφους και ψηφιακή μορφή
03 Αυγούστου 2021 11:14
We Need to Do Something: Αυτό είναι το trailer από το θρίλερ που καθήλωσε όσους το είδαν

Κυκλοφόρησε το trailer από το νέο θρίλερ μυστηρίου, We Need to Do Something που προβλήθηκε μέσα από το Tribeca Film Festival και καθήλωσε όσους το είδαν και έρχεται σε σκηνοθεσία του Sean King O’Grady βασισμένο στη νουβέλα του Max Booth III.

Το θρίλερ γυρίστηκε εν μέσω πανδημίας πέρυσι και ο σκηνοθέτης μεταφέρει ότι δημιούργησαν αυτή την άρρωστη ταινία τρόμου για να ξορκίσουν τους δικούς τους προσωπικούς δαίμονες.

Η πλοκή έχει ως εξής:

Η Melissa και η οικογένειά της θέλουν να αποφύγουν μία καταιγίδα και βρίσκουν τους εαυτούς τους παγιδευμένους σε ένα καταφύγιο. Περνάνε οι ώρες και δεν έρχεται να τους σώσει κανείς, με τις ώρες να μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν εκείνη και η φίλη της, η Amy, συνειδητοποιούν ότι κάτι τρέχει με εκείνες και κάποια τρομακτικά περιστατικά που συμβαίνουν, τα οποία απειλούν όλη την οικογένεια και τον κόσμο αντίστοιχα.

Πρωταγωνιστούν οι Sierra McCormick (The Vast of Night, American Horror Stories), Vinessa Shaw (Hocus Pocus), Pat Healy (The Innkeepers), and John James Cronin (NOS4A2) και Lisette Alexis.

Το We Need to Do Something αναμένεται σε κινηματογράφους, VOD και ψηφιακή μορφή στις 3 Σεπτεμβρίου. Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.