Έξαλλος ο Kevin Feige της Marvel με το πώς η Disney αντιμετώπισε την Scarlett Johansson

Ούτε ένα βήμα πίσω δεν έκανε η Disney απαντώντας με επίσημες δηλώσεις
30 Ιουλίου 2021 23:07
Έξαλλος ο Kevin Feige της Marvel με το πώς η Disney αντιμετώπισε την Scarlett Johansson

Το αναπάντεχο δράμα που εκτυλίσσεται μεταξύ της Scarlett Johansson και της Disney ξεκίνησε χθες και έβαλε φωτιά στο Χόλιγουντ, σπάζοντας μια φαινομενικά άρτια σχέση δεκαετιών. Με διαφορά αρκετών ωρών η Disney εξέδωσε επίσημη απάντηση από πλευράς της, την οποία μοιράστηκε ο ρεπόρτερ της New York Times, Brooks Barnes, μέσα από το Twitter του. 

Η κολοσσιαία εταιρία αναμενόμενα δείχνει να μην κάνει βήμα πίσω και ισχυρίζεται πως εκπλήρωσε όλες τις προϋποθέσεις του συμβολαίου της με την "Black Widow".

Δεν υπάρχει καμία αξία σε αυτήν την κατάθεση. Η αγωγή είναι ιδιαίτερα λυπηρή και στενάχωρη, καθώς αγνοεί τις τρομακτικές και παρατεταμένες παγκόσμιες επιπτώσεις της πανδημίας του COVID-19. Η Disney συμμορφώθηκε πλήρως με το συμβόλαιο της κ. Johansson και επιπλέον, η κυκλοφορία τηε Black Widow στο Disney+ στο Premier Access έχει ενισχύσει σημαντικά την ικανότητά της να κερδίσει επιπλέον αποζημίωση πέραν των 20 εκατομμυρίων δολαρίων που έχει λάβει μέχρι σήμερα.

Έξαλλος και ντροπιασμένος ο Kevin Feige - Είναι με το μέρος της Johansson

Ο πρώην ρεπόρτερ του THR, Matthew Belloni, προχώρησε σε επιπλέον καυτές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση της Scarlett Johansson. Όπως ανέφερε στο "What I'm Hearing" ο πρόεδρος της Marvel Studios, Kevin Feige είναι "έξαλλος και ντροπιασμένος" από την μεταχείριση της Disney και τον τρόπο που απάντησε η εταιρία στη μήνυση, καθώς θεωρεί πως δεν έκανε αρκετές ενέργειες για να κρατήσει κοντά της ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της. 

Μάλιστα, κάνει λόγο πως ο Feige πίεζε την Disney να κρατήσει την κυκλοφορία του Black Widow παραδοσιακά και αποκλειστικά στις αίθουσες, γνωρίζοντας πως σε αντίθεση περίπτωση θα αναστάτωνε την Johansson. Λέγεται ότι ήταν με το πλευρό της Johansson και έκανε ότι πέρασε από το χέρι του ώστε να διορθωθεί η κατάσταση με την Disney. 

Στο ρεπορτάζ του κάνει λόγο πως "Ο Feige είναι παιδί της εταιρίας και παρασύρεται σε αψιμαχίες και έντονα τετ-α-τετ. Μαθαίνω πως είναι έξαλλος και ντροπιασμένος. Πίεζε τη Disney στο να μη προχωρήσει με το πλάνο του Disney Plus για το Black Widow, προτιμώντας την αποκλειστικότητα της μεγάλης οθόνης, καθώς δεν ήθελε να αναστατώσει τους αστέρες του."

Όλα πήραν όμως την κάτω βόλτα όταν η ταινία δεν τα πήγαινε καλά στις αίθουσες και υπήρξαν παράπονα από τις αλυσίδες των σινεμά και τότε η νομική ομάδα της Johansson απείλησε πως θα πάρει τη δικαστική οδό. 

Η υπόθεση φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.