House of Gucci: Το γκλαμουράτο trailer είναι εδώ για την πολυαναμενόμενη ταινία του Ridley Scott

Με μια φαμ φατάλ Lady Gaga, έναν αγνώριστο Jared Leto και τους Al Pacino και Adam Driver
30 Ιουλίου 2021 19:30
House of Gucci: Το γκλαμουράτο trailer είναι εδώ για την πολυαναμενόμενη ταινία του Ridley Scott

Η αληθινή ιστορία πίσω από την ίντριγκα του Οίκου του Gucci αποκαλύπτεται μέσα από το House of Gucci, τη νέα και άκρως αναμενόμενη ταινία του Ridley Scott, ο οποίος φέτος θέλει να ταράξει τις κινηματογραφικές καθώς είναι η δεύτερη ταινία που ετοιμάζει μετά το επικό μεσαιωνικό δράμα, The Last Duel. Μάλιστα οι δυο ταινίες του κυκλοφορούν με διαφορά ενός μήνα μεταξύ τους. 

Το House of Gucci απέκτησε το πρώτο του trailer και μέσα από αυτό δίνεται μια χορταστική ματιά από τη γκλαμουριά που κουβαλάει και το απίθανο cast που περιλαμβάνει μια απαστράπτουσα φαμ φατάλ Lady Gaga, έναν αγνώριστο Jared Leto, τον Adam Driver και τους Salma Hayek, Al Pacino και Jeremy Irons

Βασίζεται στο βιβλίο  The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed  της Sara Gay Forden, μόνο που η ταινία αναμένεται να επεκταθεί παραπάνω στα γεγονότα, όπως έχει υποσχεθεί ο Scott. 

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία του Maurizio Gucci, διαδόχου του διάσημου οίκου μόδας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από έναν εκτελεστή. Τα φώτα των αρχών στράφηκαν έπειτα στην πρώην γυναίκα του την Patrizia Reggiani, η οποία ήταν και η εντολοδόχος της δολοφονίας του. Αυτή είναι η σύνοψη της ταινίας: 

Το House of Gucci εμπνέεται από τη σοκαριστική αληθινή ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του ιταλικού οίκου μόδας των Gucci. Σε διάστημα τριών δεκαετιών, αγάπης, προδοσίας, ντεκαντάνς, εκδίκησης και εν τέλει ενός φόνου, θα δούμε τι σημαίνει να κουβαλάς ένα βαρύ όνομα, τι πραγματικά αξίζει και πόσο θα τεντώσει το σχοινί μια οικογένεια για να κρατήσει τον έλεγχο. 

Δείτε τις νέες αφίσες της ταινίας

House of Gucci character posters

Το House of Gucci αναμένεται στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2021