O Αντόνιο Μπαντέρας δίνει μια πρώτη γεύση από το The Enforcer που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το teaser που ανέβασε στο Instagram!
27 Ιουλίου 2021 15:53
O Αντόνιο Μπαντέρας δίνει μια πρώτη γεύση από το The Enforcer που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

O Αντόνιο Μπαντέρας έμεινε για τρεις εβδομάδες στη χώρα μας για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, η οποία έφερε λάμψη από το Χόλιγουντ στην Θεσσαλονίκη. Εδώ και κάμποσες μέρες όμως αναχώρησε διότι το "wrap" του The Enforcer έγινε πριν από μία εβδομάδα και ο επόμενος σταθμός του είναι το πλατό του Indiana Jones 5

Ωστόσο αυτό που δεν περιμέναμε από τόσο νωρίς είναι να δούμε ένα πρώτο teaser για το The Enforcer έστω κι αν έγινε πρόχειρα μέσα από το Instagram του Banderas. Ουσιαστικά αποτελεί και μια πρώτη γεύση από τον χαρακτήρα που θα υποδύεται ο Μπαντέρας, ο οποίος με ματωμένο πουκάμισο και εκδορές στο πρόσωπο πουλάει ένα "πολύ σκληρός για να πεθάνει" στιλ, που φαίνεται και από τη λεζάντα: "Μη ξεχνάς να παίζεις σκληρά!"

Δείτε εδώ το teaser του "Enforcer"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial)

Ποιο είναι το σενάριο του “The Enforcer”;

Σύμφωνα με το IMDb στο θρίλερ δράσης σε σκηνοθεσία Richard Hughes, πρωταγωνιστεί ένας εκτελεστής, που ανακαλύπτει πως η «φαμ φατάλ» αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersex trafficking και άλλα εγκλήματα που ούτε ο ίδιος του δε θα έπραττε. Μια νεαρή φίλη του προσπαθεί να το σκάσει και ο «εκτελεστής» (Antonio Banderas) θα πρέπει να τα ρισκάρει όλα για να σώσει το κορίτσι από την εγκληματική οργάνωση που δούλεψε για ολόκληρή του τη ζωή.

Μαζί με τον Banderas θα συμπρωταγωνιστήσουν η Kate Bosworth (21, Superman Returns, The I-Land), που υποδύεται το αφεντικό του Μπαντέρας και ο ράπερ 2 Chainz, που παίζει έναν «νονό» της νύχτας. Η παραγωγή είναι της Millennium Films.

Βίντεο και εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το The Enforcer αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του 2022