Γεγονός το Army of the Dead 2 - Νέο μεγάλο deal μεταξύ Zack Snyder και Netflix

Την ώρα που ετοιμάζει το πολλά υποσχόμενο "Rebel Moon"
22 Ιουλίου 2021 22:12
Γεγονός το Army of the Dead 2 - Νέο μεγάλο deal μεταξύ Zack Snyder και Netflix

Επισημοποιούν και ανανεώνουν τα δεσμά των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρούν τον τελευταίο καιρό Zack Snyder και Netflix, καθώς ο γνωστός σκηνοθέτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την streaming υπηρεσία. Συγκεκριμένα, η εταιρία παραγωγής του Stone Quarry Productions που συνδιαχειρίζεται με την σύζυγό του και παραγωγό, Deborah Snyder, σύναψε συμφωνία διετούς διάρκειας όπου θα παράγουν αποκλειστικά για το Netflix μεγάλα projects και blockbuster ταινίες. 

Ο Snyder επιστρέφει για το Army of the Dead 2

Μέσα στην ίδια ανακοίνωση το THR κάνει λόγω πως επίσημα ο Snyder θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το sequel του Army of the Dead, αν και θα αργήσει να συμβεί. Και αυτό διότι ο Snyder είναι απασχολημένος με το επόμενο μεγάλο του project. Ο λόγος για το "Rebel Moon" μια ταινία επιστημονικής φαντασίας βαθύτατα εμπνευσμένη από το Star Wars και τις ταινίες του Akira Kurosawa, η οποία αναμένεται να προβληθεί μέσα από το Netflix. 

"Η ταινία αυτή είμαι εγώ που μεγάλωσα ως fan του Kurosawa και του Star Wars. Είναι η αγάπη μου για το sci-fi και μια γιγαντιαία περιπέτεια. Ελπίζω να γίνει ένα τεράστιο franchise και σύμπαν που θα μπορούμε να χτίσουμε και άλλες ιστορίες."

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης του Army of the Dead αποκάλυψε πως ετοίμαζε το σύμπαν του τα τελευταία τρία χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμαε για το σενάριο, αυτό μας τοποθετεί σε μια φιλήσυχη αποικία στην άκρη του γαλαξία, η οποία απειλείται από τον στρατό ενός τύρρανου ονόματι Belisarius. Έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιβίωση, η αποικία στέλνει μια νεαρή γυναίκα που κουβαλά ένα μυστηριώδες παρελθόν για να αναζητήσει πολεμιστές από γειτονικούς πλανήτες και να αντισταθούν.