Netflix: Αυτές είναι οι σειρές και ταινίες που σάρωσαν τους τελευταίους μήνες

Army of the Dead, Sweet Tooth, Shadow and Bone και η 2η σεζόν του Λουπέν
21 Ιουλίου 2021 19:32
Netflix: Αυτές είναι οι σειρές και ταινίες που σάρωσαν τους τελευταίους μήνες

Μετά τις μεγάλες ανακοινώσεις που επιφύλασσε το Netflix σχετικά με την είσοδό του στο χώρο του gaming, η εταιρία δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις μεγαλύτερες επιτυχίες που σημείωσε το περιεχόμενό εντός του Q2 2021. Φυσικά, χρησιμοποιώντας πάντα τη δική του μονάδα μέτρησης, που ισχυρίζεται πως ένα view ισοδυναμεί με τουλάχιστον δύο λεπτά θέασης καθώς αυτό είναι και το όριο που θέτει για το εάν το είδε κανείς με πρόθεση ή όχι. 

Σάρωσαν τα Army of the Dead, Sweet Tooth, όχι τόσο το Lupin 

Έτσι πρώτο και καλύτερο σε "τηλεθέαση" ήταν η zombie υπερπαραγωγή του Zack Snyder, Army of the Dead, με τον Dave Bautista, που το παρακολούθησαν πάνω από 75 εκ. νοικοκυριά μέσα στις πρώτες 28 ημέρες από την πρεμιέρα του. Την ίδια ώρα αναμένεται το "Army of Thieves" η prequel ταινία με πρωταγωνιστή τον Dieter αλλά και μια spinoff anime σειρά εντός του 2022. 

Ακολούθησε το "Fatherhood" με τον Kevin Hart που σημείωσε 74 εκ. προβολές και το αριστουργηματικό "The Mitchells vs the Machines" αποτέλεσε την μεγαλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων στην ιστορία του Netflix με πάνω από 53 εκ. προβολές

Στον τομέα των σειρών το γλυκύτατο "Sweet Tooth" σε παραγωγή Robert Downey Jr. αγαπήθηκε τόσο που ήταν η πιο επιτυχημένη σειρά το τελευταίο τρίμηνο με 60 εκατομμύρια προβολές

Ακολούθησε το Shadow and Bone, η πλέον λατρεμένη μεταφορά των βιβλίων του "Grishaverse" με τον Ben Barnes, που σημείωσε περί τις 55 εκατομμύρια προβολές και αμέσως μετά το Lupin: Part 2 με 54 εκ. προβολές αποτελώντας τη πιο επιτυχημένη ξενόγλωσση σειρά του Q2.

Επίσης, η 4η σεζόν του Elite έφερε 37 εκατομμύρια προβολές και η 2η σεζόν του "Who Killed Sarah" περί τα 34 εκ. προβολές. 

Στον τομέα των ριάλιτι και ντοκιμαντέρ, σαφώς συναντάμε τη 2η σεζόν του Too Hot To Handle σημείωσε πάνω από 29 εκατομμύρια προβολές, το The Circle 14 εκ. προβολές και το "The Sons of Sam" στις 19 εκ. προβολές. 

Τέλος, το Netflix έκανε tease το μενού των επόμενων μηνών με την 5η και τελευταία σεζόν του La Casa De Papel, που θα προβληθεί σε δύο μέρη, την 3η σεζόν του Sex Education τον Σεπτέμβριο, τη 2η σεζόν του The Witcher τον Δεκέμβριο, τη νέα σεζόν του 'Never Have I Ever" καθώς και τις ταινίες Sweet Girl με τον Jason Momoa, Kissing Booth 3 και "Kate" με την Elizabeth Winstead.